fanovi zabrinuti

Britney Spears popljuvala najnoviji dokumentarac o njezinom ‘zatočeništvu‘: ‘Mnogo toga u njemu nije istina‘

Pjevačica je na Instagramu prokomentirala najnoviji uradak o njezinom skrbništvu, no objavu je kasnije djelomično izbrisala i izmijenila, zbog čega njezini fanovi misle kako sama Britney uopće ne stoji iza svojih objava.

Pop pjevačica, koja se već mjesecima bori vratiti kontrolu nad vlastitim životom i osloboditi se okova skrbništva svog oca pod kojim je bila čak 13 godina, progovorila je o najnovijem dokumentarcu pod nazivom "The New York Times Presents: Controlling Britney Spears".

Nakon njegove premijere, Britney je odmah požurila prokomentirati uradak, rekavši da puno informacija u dokumentarcu o njenom skrbništvu - nije istina.

Čitajte i: Nije dugo izdržala! Britney Spears vratila se na Instagram, ali njezini fanovi misle da se s njom nešto čudno događa

"Ovo je stvarno ludo, ljudi. Pogledala sam dio posljednjeg dokumentarca i moram reći da puno toga što ste čuli u njemu nije istina", napisala je Britney na svom Instagram profilu.

Potom je istaknula da joj se ne sviđa kako su je prikazali, sarkastično napisavši: "Broj jedan - to je prošlost. Broj dva - može li dijalog biti uglađeniji? Broj tri - wow, iskoristili su najljepši materijal na kojemu sam ja na svijetu. Što reći, potrudili su se".

Ipak, njezina objava kasnije je bila izbrisana te ponovno objavljena s izmijenjenim naslovom u kojem je izostavljena tvrdnja da "dokumentarac nije istinit" te je umjesto toga dodano "Nekoliko puta sam se počešala po glavi. Zaista se pokušavam maknuti od drame".

Čitajte i: Britney Spears iznenadila odlukom: Iako je vratila kontrolu nad svojim životom, o nekim stvarima ne želi sama odlučivati

Njezina objava na društvenim mrežama pojavila se samo nekoliko sati nakon što je u medij procurilo da ju je njezin otac Jamie Spears godinama nadzirao kamerom koju je postavio u njezinu sobu i to bez njezina znanja i pristanka. FBI je odmah pokrenuo istragu.

Njezin odvjetnički tim rekao je da otac slavne pjevačice navodno unajmio privatnu tvrtku koja je vršila nadzor nad komunikacijom njegove kćeri te da su ove optužbe dodatni dokaz zašto bi se njegovo skrbništvo trebalo odmah prekinuti. Inače, Jamie Spears nedavno je i sam zatražio da se prekine njegovo skrbništvo nad pjevačicom tijekom kojeg nije smjela sama odlučivati o svojim financijama i drugim, važnim stvarima u životu.

Ipak, čini se da mučna pravna bitka još uvijek nije gotova, a fanovi pjevačice prilično su zabrinuti za nju jer im se čini da se s njom nešto čudno događa. Naime, sumnjaju da njezin Instagram ne vodi ona nego netko umjesto nje te da objavljuje stare fotografije.

Linker
16. travanj 2024 10:08