Instagram
novi život

Nakon Italije skoknula i do Lijepe Naše: Lily Allen odmara na jugu Hrvatske i slavi bez opijata

Poznata Britanka došla je ploviti Jadranskom obalom. Bila je u blizini Šipanske Luke, a potom pokraj Nacionalnog parka Mljet. Nakon toga je s dečkom odlučila obići Lastovo....

Poznata Britanka došla je ploviti Jadranskom obalom. Bila je u blizini Šipanske Luke, a potom pokraj Nacionalnog parka Mljet. Nakon toga je s dečkom odlučila obići Lastovo....

Glazbenica Lily Allen (35) uživa s obitelji na hrvatskoj obali u društvu kćerkica Marnie Rose (7) i Ethel (8) te dečka, glumca Davida Harboura.

Britanka sa svjetskom slavom se u srpnju pohvalila da je uspjela savladati brojne poroke u životu koji su je vukli na dno. Proslavila je godinu dana bez opijata. U tome joj je najviše pomogao novi dečko koji je zvijezda serije "Stranger Things".

"Godinu dana bez alkohola. Zahvalna sam i sretna zbog toga", pohvalila se na Instagramu.

Sada priznaje da je u majčinstvu imala krizu identiteta, a zbog toga je bježala u ovisnički život.

Instagram
Nakon odmora u Italiji, Lily je produžila do juga Hrvatske

Bila je stalno kod kuće, a u mislima joj je bilo da će se morati vratiti u showbizz svijet i zarađivati za život.

'Imala sam 88 kilograma i morala sam skinuti svu tu kilažu viška. Nisam jela, nisam spavala. Uvijek sam imala kontrolu nad svojim imidžem, a sada sam bila mama u papučama i kućnom ogrtaču dvije godine zaredom. Onda sam 2013. dobila poziv od izdavačke kuće da se moram vratiti, pa sam unajmila tim ljudi da me uređuju - kosu, nokte, šminku... osjećala sam se kao Alisa u zemlji čudesa. Pitala sam se tko sam, što je sve ovo, kakve su to pjesme, zašto nisam pokraj svoje djece, uh, gdje je votka?', rekla je.

Njezin tadašnji suprug, slikar Sam Cooper nije se s tim mogao nositi s njezinim stilom života pa se odlučio rastati. Pjevačica je kasnije otvoreno progovorila je o problemima u braku, grižnji savjesti jer se smatrala lošom majkom, te o problemima s kokainom, alkoholom i - muškarcima.

Poznato je da pati bipolarnog poremećaja, što je uz probleme u privatnom životu djelomično bio razlog njenog posrtanja u ovisnost o alkoholu i opijatima, iz kojeg se izvukla zahvaljujući novoj ljubavi.

Čitajte i:

Lily Allen u suzama: Gubitak djeteta je najgora stvar koja se nekome može dogoditi

Lily Allen - otkačena pjevačica i brižna mama

Lily Allen: Nisam premlada za djecu

Linker
26. travanj 2024 06:19