Lijepe vijesti

Nakon zaruka, beba! Zvijezda hita ‘Milijunaš s ulice‘ očekuje prvo dijete sa zgodnim fotografom

Za fotografa Coryja Trana zaručila se u studenom 2019., a sudeći prema porukama koje mu ostavlja za rođendan, čini se da je našla srodnu dušu s kojom će izgraditi obitelj.

Zvijezda filma "Milijunaš s ulice" Freida Pinto i njezin zaručnik, fotograf Cory Tran očekuju svoju prvu zajedničku bebu. Pinto je na svom Instagramu podijelila preslatku fotografiju na kojoj njih dvoje poziraju dok ju Tran drži za trudnički trbuh. U nastavku je otkrila da dijete stiže ove jeseni.

U komentarima su joj čestitali mnogi poznati kolege poput Olivije Munn, koja je napisala: "Čestitamo slatki prijatelji!!!!", "Čestitamo damo!" dodala je Mandy Moore, dok je Kate Bosworth rekla, "Ah! Jaaaako sam sretna zbog tebe, dušo. Čestitam lijepoj mami!".

Indijska glumica je u studenom 2019. također na Instagramu objavila da se zaručila za Trana. Par je prvi put viđen u javnosti u listopadu 2017., a zajedno su se pojavili na US Openu u rujnu 2018. godine te tako potvrdili svoju vezu.

"Sad sve to ima smisla. Život ima smisla, svijet ima smisla, prošle suze i iskušenja imaju smisla, ono što su mudri stari ljubavnici rekli o ljubavi ima smisla, gdje jesam i gdje želim ići potpuno ima smisla", napisala je tada zaljubljena Pinto. "Ti, moja ljubavi, najljepše si biće koje je ikad ušlo u moj život. I tu si da ostaneš. Pa, tjeram te da ostaneš", poručila je svom dečku.

image
Freida Pinto i Cory Tran hodaju od 2017.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim u "Milijunašu s ulice", Freida je poznata po ulogama u "Besmrtnicima" i "Usponu planeta majmuna", a uskoro ćemo ju moći gledati kao britansku špijunku iz Drugog svjetskog rata Noor Inayat Khan u britanskoj seriji koja se temelji na životu špijunske princeze Shrabani Basu: Život Noor Inayat Khan u kojoj je Freida izvršna producentica.

Prije Trana, Pinto je bila u vezi s kolegom iz "Milijunaša s ulice" Devom Patelom od 2008. do 2014. Tek 2017. Freida je progovorila o prekidu s Patelom i zašto je do njega uopće došlo.

image
Dev Patel i Freida Pinto u "Milijunašu s ulice".
ALLSTAR PICTURE LIBRARY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Dođe vrijeme u životu kada imate sve što želite - karijeru, ljubav, obitelj - ali zanemarili ste sebe. Pomislite: što je sa mnom? Što zapravo želim? Po prvi puta napokon razumijem koncept ljubavi prema sebi i brige o sebi. Možete biti s nekim i to može biti jako dobro za vaš rast. To je za mene bio Dev. Sedam godina koliko sam bila s njim bilo je jako inspirativno. ALl na kraju sam ostala sama kada sam počela razmišljati o tim drugim stvarima", ispričala je Pinto.

Linker
18. travanj 2024 12:58