trenutno nije zaljubljen

Naš najbolji skijaš ulio nadu obožavateljicama: ‘Sad mi paše biti slobodan. Ali nikad ne reci nikad‘

Njegov stil života djevojkama je teško pratiti, ali Filip Zubčić ostavlja mogućnost da se opasno zaljubi.

Iako je iza njega sezona iz snova, naš najbolji skijaš Filip Zubčić nije se baš previše opustio. Kako je ispričao na radio postaji Enter Zagreb, dosad postignuto ni blizu nije njegovom maksimumu.

Mnogo je prostora za napredak, još toliko toga mora osvojiti, kaže. Zasad sanja isključivo pobjednička postolja, sve je u njegovom životu posvećeno skijanju što je i razumljivo jer je tek sada počeo ‘vladati pistom‘ prema sportskom uspjehu kakav su postigli Ivica i Janica Kostelić. Pred njim su, ukratko, velika postignuća. Pa ipak, sport nije baš sve u životu i mladi Zagrepčanin toga je svjestan.

Čitajte i: Sve njegove ljubavi: Naš najbolji skijaš otkrio pomagačicu u treningu, ali i novu djevojku

- Nemam curu, trenutačno sam slobodan. Mislim da se cura ne bi uklopila u moj trenutni lifestyle, ali tko zna. Možda se opasno zaljubim pa se uklopi. Nikad ne reci nikad – otkrio je i ulio nadu svojim obožavateljicama.

Tajanstvena plavokosa Tea s kojom se jesenas fotografirao zagrljen i u opis fotografije stavio jedno malo, plavo srce, nije se oglasila. Neobična situacija jer je Filipova sestra Tamara u komentaru na bratov status napisala "Sister from another mister", čime je potvrdila da ju poznaje i da joj je Tea draga. A kada se prijateljice upoznaju sa sestrom, to bi nešto trebalo značiti - no, tko zna, možda se radi tek o bliskoj prijateljici...

Povratak na konkretno

Kako god bilo, 28-godišnji skijaš bio je razgovorljiviji o običnim, svakodnevnim temama poput omiljenih jela. Tako smo doznali da mu, nakon razdoblja bez glutena od osam mjeseci, više odgovaraju konkretna jela poput janjetina jer njegov sport podrazumijeva boravak na hladnom, kad tijelo troši mnogo energije, te napore koji zahtijevaju adekvatnu prehranu.

Čitajte i: Janica Kostelić predvidjela mu je budućnost! Filip Zubčić uljepšao ova teška vremena

- Osjećao sam se katastrofalno. Nisam okusio ništa s glutenom nisam oko osam mjeseci. Napravio sam te sezone dobre rezultate, svi su mislili da je zbog toga, međutim, ne bih rekao. Psihički me ubijalo to što moram jesti bezglutenske kekse. Sad se sam sebi smijem – ispričao je skijaš prelazeći s teme na temu kao da skija veleslalom.

Tako je otkrio da mu je u školi najdraži bila povijest, da poput mnogih sugrađana najviše strahuje od potresa. Dotaknuo se i omiljene „modre boje”. Dinamo mu je zakon, a nedavnu utakmicu s Tottenhamom među najdražim je koje je pratio.

- Svaka im čast, skidam im kapu. Borili su se kao lavovi. Nadam se da mogu napraviti još jedan korak više – zaključuje Zubčić.

Linker
24. travanj 2024 19:15