Vrijeme leti

Natalija Prica s novom Miss Universe: Nakon deset godina stomatologinja se prisjetila svojih najsretnijih trenutaka

Donedavna suradnica preminulog gradonačelnika Zagreba zagazila je u sferu javnog života baš kroz prestižno natjecanje ljepote, na kojem je 2011. osvojila titulu. Nije, stoga, Natalija Prica propustila ni 25. po redu izbor za Miss Universe Hrvatske.

Ortodontica Natalija Prica (32) nije propustila izbor za 25. po redu Miss Universe Hrvatske. Točno prije deset godina i sama je ponijela tu laskavu titulu, a sada je podržala svoju nasljednicu tako što je došla u Smaragdnu dvoranu hotela Esplanade u Zagrebu.

Bivša suradnica pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića nije propustila pozirati s novoizabranom Miss Universe Hrvatske, tu prestižnu titulu ove godine ponijela je ponijela Ora Antonia Ivanišević (20). Krunu je novoj Miss predala Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske 2020.

image
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Čitajte i: Ovo je ljepotica koja je ponijela titulu nove Miss Universe Hrvatske! Poklon koji je dobila - oduševljava!

Prilikom fotografiranja dame su pokazale svu raskoš svojih raskošnih toaleta. Natalija je za ovu prigodu odjenula iznimno svečanu toaletu zlatne nijanse izvezenu svjetlucavim kamenčićima, uz zlatne sandale na visoku potpeticu zasigurno su joj navrla sjećanja na njeno osvajanje titule.

image
PROMO

Turbulentan period života

Natalija je tada prvi put postala poznata domaćoj javnosti, a pet godina kasnije dobila je sudbinski poziv od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića - pozvao ju je da se priključi njegovoj stranci i osnuje Forum mladih.

Čitajte i: Ispovijest Natalije Price: ‘Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana...‘

Čitajte i: Natalija Prica ekskluzivno o Milanu Bandiću, novoj ljubavi i teškom razdoblju: ‘Obitelj me zaštitila u najtežim trenucima‘

Kako je Prica ispričala u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju kazala je da je kulminaciju najturbulentnijeg perioda u životu doživjela 28. veljače, kada je preminuo gradonačelnik. "Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana bilo je više nego turbulentno, no moja je obitelj bila uz mene. No, koliko god su bili čvrsti za mene, pogotovo mama, nisu izdržali toliku količinu stresa - tata je dobio visoki tlak, a majka dijabetes", kazala je za Gloriju Natalija Prica, koja radi kao ortodontica u Stomatološkoj poliklinici.

image
Naslovnica magazina Gloria s ekskluzivnom ispovijesti Natalije Price.
Gloria

Obitelj joj se i u najtežem periodu pokazala kao najveći stup, pa ne čudi što Natalija i sama želi postati majka. Velika joj je to želja, a mogla bi se i ostvariti jer je ponovno zaljubljena. "Sretno sam zaljubljena", otkrila nam je kratko i dodala da je njezin voljeni bio apsolutno zgrožen svime što je prošla proteklih mjeseci. Patnja njezinih voljenih upravo je ono što je na kraju svega - najviše boli.

Linker
14. travanj 2024 06:18