gotova ljubav

Nisu izdržali dugo: Zvijezda ‘Bridgertona‘ ‘pala‘ na nestabilnog zavodnika, no ljubav nije dugo trajala

Phoebe Dynevor od veljače je bila u vezi s komičarem Peteom Davidsonom koji iza sebe ima podužu listu propalih veza, ali i jedne zaruke. Niti ova veza nažalost (ili na sreću?) nije bila dugog vijeka.

Nakon svega šest mjeseci glumica Phoebe Dynevor i komičar Pete Davidson navodno su prekinuli ljubavnu vezu. Zvijezda jedne od najgledanijih serija na Netflixu, ‘Bridgerton‘ počela je viđati fatalnog Davidsona u veljači ove godine, no strani mediji sad tvrde da se par rastao zbog udaljenosti, odnosno da nisu imali vremena jedno za drugo.

Čitajte i: Ni zvijezda ‘Bridgertona‘ ne može odoljeti Hrvatskoj: U voću i vinu uživa u mjestu gdje se nedavno preselila Ella Dvornik

"Njihova veza bila je pravi vrtlog otpočetka i bili su potpuno predani jedno drugome. No, kako je vrijeme prolazilo, bilo je očito da neće potrajati", rekao je izvor za strane medije, dodavši da je Phoebe preokupirana snimanjem druge sezone ‘Bridgertona‘.

image
Phoebe i Pete odlično su se zabavljali gledajući meč na Wimbledonu.
PAUL MARRIOTT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Peteu se Bridgerton jako svidio i Phoebe ga se izuzetno dojmila. Ona je totalno njegov tip - svježeg lice i te mladenačke, nevine ljepote. Zezali smo ga zbog zločestih scena, a on je priznao da su mu jako seksi. Osjetio je kako mu je sudbina odredila da ju mora upoznati", izjavio je njegov blizak prijatelj početkom godine za The Mirror.

Phoebe je početkom srpnja prestala tajiti svoju vezu s Peteom, pojavivši se s njim na tribinama na Wimbledonu.

Inače, Pete Davidson je na glasu kao veliki zavodnik, ali kratkog vijeka. Naime, iza sebe ima već nekoliko propalih veza, među kojima su i zaruke s pjevačicom Arianom Grande, a nakon nje je ljubio i 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale

image
Kate Beckinsale i Pete Davidson dok su bili u vezi.
BACKGRID/BACKGRID PROFIMEDIA

Čitajte i: Povratak u regentstvo: Stižu nam nove epizode Bridgertona, a mi otkrivamo sve što znamo o drugoj sezoni

Osim njih, bio je u vezi i s kćerkom supermodela Cindy Crawford, Kaiom Gerber, što njezina majka nikako nije odobravala upravo zbog toga što je emocionalno nestabilan, ali i previše uživa opijate. Naime, od 17. godine boluje i od Crohnove bolesti, koju liječi pušeći marihuanu. Očito pretjeruje s njom, ali i ostalim supstancama, jer već je dvaput bio na odvikavanju.

Phoebe je između snimanja nove sezone hit serije uživala i u slobodnom vremenu, a za destinaciju je odabrala upravo Hrvatsku. Na svom Instagramu pohvalila se da boravi u jednom istarskom hotelu i vinariji u mjestu Bale, kamo se nedavno preselila domaća blogerica Ella Dvornik. Tamo je Phoebe uživala u vinu i voću, a društvo joj je pravila prijateljica Sabrina Bartlett.

Linker
23. travanj 2024 07:39