Hoće li opet biti nevolja s bivšom?

Nježni zagrljaji i ponovo uzburkane strasti odmah su potaknuli nova šaputanja

Bradley Cooper i Lady Gaga sreli su se na dodjeli nagrada SAG, a njihov emotivan susret nitkome nije promaknuo pa se već počelo pričati kako je između njih ipak nešto bilo...

Prije nepune četiri godine, kada je u kina stigao film Zvijezda je rođena s Lady Gagom i Bradleyem Cooperom u glavnim ulogama, svi mediji raspisali su se da se njihova uvjerljiva filmska ljubavna priča prelila u stvarni život. Slavna pjevačica i zgodni glumac nisu se previše trudili ta medijska nagađanja opovrgnuti, tek su povremeno izjavili da su samo prijatelji i da je njihova ljubavna priča bila i ostala na filmskoj traci.

Što god da je istina, u jeku tih nagađanja Bradley Cooper se razišao s partnericom, ruskom manekenkom Irinom Shayk s kojom ima četverogodišnju kćerkicu Leu De Seine.

image

Emotivni susret na SAG nagradama ponovo je rasplamsao priču o njihovoj ljubavi

ERIC CHARBONNEAU/ SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Irini Shayk vidljivo su smetala ta nagađanja koja glumac nije baš uvjerljivo osporavao pa je krajem 2019. prekinula njihovu vezu.

No od prekida su njegovali dobar odnos zbog dobrobiti kćerkice, a posljednjih mjeseci sve više ih se viđa kako zajedno bez malene šetaju New Yorkom pa se počeo šuškati kako je par pred pomirbom.

image

Bradley Cooper i Irina Shayk posljednje su vrijeme sve češće viđani zajedno

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/ PROFIMEDIA

Čitajet i: Modni trijumfi na crvenom tepihu: Lady Gaga oduševila u bijelom, a Cate Blanchett u crnoj haljini

Lady Gaga, uoči snimanja filma Zvijezda je rođena, prekinula je zaruke s Christianom Carinom, agentom za talente koji je navodno bio previše ljubomoran i posesivan. Tako je u snimanje romantične muzičke drame krenula slobodna kao ptica što je dodatno razbuktalo nagađanja o njihovoj vezi, a Bradley Cooper koji je i redatelj i koscenarist filma, nikada nije skrivao da je za ulogu Ally, talentirane kantautorice želio baš Lady Gagu.

Danas je ona u sretnoj vezi s uspješnim biznismenom Michaelom Polanskym, no nježne emocije između dvoje glumačkih partnera su ostale. A to se moglo vidjeti na dodjeli ovogodišnjih Saga Awards gdje je pjevačica i glumica bila nominirana za glavnu ulogu u filmu House of Gucci. Njihov emotivan susret, prisni zagrljaj i iskre u očima nikome nisu promaknuli, pa se opet počelo nagađati da su šuškanja iz ne tako davne prošlosti možda ipak bila istinita.

Linker
18. travanj 2024 08:34