Potpuno se otvorio

Optuživali su ga za prevaru, ali Will Smith je tek sada otkrio pravu istinu o svom braku

Iako je već nebrojeno puta govorio o netradicionalnom odnosu s dugogodišnjom suprugom, glumac tvrdi da u njegovom braku nikada nije bilo ‘izleta‘ sa strane.

Glumci Will Smith i Jada Pinkett Smith već su nekoliko puta javno govorili da imaju otvoren brak, a posljednjih mjeseci otkrivali su sve više detalja iz svoje spavaće sobe. To je zasmetalo mnogim njihovim fanovima koji su čak pokrenuli peticiju da im mediji prestanu servirati prljavo rublje ovo dvoje glumaca.

Par si je, kako je Jada u jednom intervjuu rekla, dao slobodu i povjerenje te su u jednom trenutku u braku odlučili da bi se trebali odmaknuti od monogamije. Dakle, oboje su pristali dovoditi druge osobe u njihov krevet, no šuškalo se da je glumac tijekom snimanja filma "Suicide Squad" viđen kako se zabavlja s modelima, bez vjenčanog prstena na ruci.

Čitajte i: Životna priča Willa Smitha: Od nesretnog djetinjstva do najintrigantnijeg braka u Hollywoodu

Međutim, u najnovijem intervjuu na CBS-u u emisiji "Sunday Morning s Gayle King" Smith je otkrio da u njegovom braku nikada nije bilo nevjere.

image

Will tvrdi da Jada nikada nije vjerovala u konvencionalan brak.

ORANGE COUNTY REGISTER/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"U našem braku nikad nije bilo nevjere. Nikada. Jada i ja razgovaramo o svemu i nikad se nismo ničim iznenadili. Odlučio sam da brbljanje o mom životu može biti ljudima od koristi. Mislim da je brbljanje prva faza za pravi razgovor i mogućnost istinskog istraživanja jesu li neke od stvari u vašem srcu ljubavne ili otrovne", objasnio je glumac.

Will, koji je od 1992. do 1995. bio u braku sa Sheree Zampino, s Jadom je počeo izlaziti iste godine kada je prekinuo sa Zampino. Vjenčali su se 31. prosinca 1997. dok je Jada bila trudna s njihovom prvom zajedničkom bebom. U braku su dobili sina Jadena (23) i kćer Willow (21), a Will je također otac sina Treya (29), kojeg je dobio sa Zampino.

Čitajte i: Mogla je i bolje: Jada Pinkett Smit progovorila o bračnim aferama i suprugovim seksualnim apetitima

U srpnju 2020. Jada je ispričala da je imala romansu s pjevačem Augustom Alsinom dok su ona i Will bili na pauzi. Tada je objasnila da su ona i Will na kraju uspjeli popraviti svoj odnos. "Stvarno smo stigli do tog novog mjesta bezuvjetne ljubavi", rekla je tada Jada.

image

Will Smith i Jada Pinkett Smith.

O‘CONNOR/AFF-USA.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Will je detalje o braku s Jadom iznio i u svojim memoarima "Will" za koje je američka TV zvijezda Oprah Winfrey rekla da su najbolji memoari koje je ikad pročitala. U njima je otkrio da Jada nikada nije vjerovala u konvencionalan brak zbog ostalih članova njezine obitelji koji su bili u netradicionalnim odnosima.

"Odrasla je na način na koji ja nisam odrastao. Postojale su značajne beskonačne rasprave o tome što je savršenost odnosa. Što je savršen način za interakciju kao par? I za veliki dio naše veze, monogamija je bila ono što smo odabrali, ne razmišljajući o monogamiji kao jedinom savršenom odnosu", ispričao je prošle godine Smith za GQ.

Linker
18. travanj 2024 17:24