Složne sestre

Pjevačica i liječnica: Prelijepe kćeri bivšeg premijera roditeljima su pružile mnogo razloga za ponos

Ella i Emma starije su kćeri Tihomira i Sanje Orešković, djevojke su već odabrale svoje karijere i postigle prve uspjehe, a sada je umjetnica Ella pokazala koliko je ponosna na svoju sestru.

Kkćeri bivšeg premijera Tihomira Oreškovića ne prestaju oduševljavati, nakon što je njegova kći Ella ostavila dobar dojam na domaću publiku svojim nastupom na Dori, sada je i druga kći Emma postigla hvalevrijedan uspjeh. O svemu se oglasila Ella Orešković na Instagramu, gdje nije odoljela da se ne pohvali velikim uspjehom svoje sestre Emme.

Naime, Emma je završila studij na zagrebačkom Medicinskom fakultetu. Sestra Ella čestitala joj je uz riječi da je ponosna na nju, objavila je dvije fotografije, na jednoj sestre poziraju zajedno, a na drugoj Emma drži diplomu odjevena u prepoznatljivu sveučilišnu togu.

Iz objava na Instagramu vidi se kako djevojke obožavaju vrijeme provoditi na moru i to najčešće zajedno.

Predstavila se na Dori

Ella Orešković zanimanje javnosti potaknula je na ovogodišnjoj Dori u Opatiji na kojoj je izvela pjesmu "Come this Way", i dok su njenog oca bivšeg premijera s najkraćim političkim stažom već pomalo građani i zaboravili - Ella je oduševila svojom pojavom. Na crvenom tepihu, uoči generalne probe Ella se pojavila sa svojom majkom Sanjom. Time još jednom pokazavši koliko su povezana obitelj.

image
Ella Orešković na crveni tepih Dore došla je s majkom.
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

"Pjesma je ljubavna, srednjeg tempa, s malim retro touchem. Zvuči moderno, čvrsto i premda je nezahvalno opisivati ju, jer se ona prije svega mora čuti, rekla bih da je to nešto u stilu onog što na svjetskoj sceni radi Dua Lipa", kazala je o svojoj pjesmu Ella za Jutarnji list.

Pogledajte video

Stihove pjesme napisala je upravo Ella, dok glazbu potpisuje Siniša Reljić Simba. Ella inače studira na Universidad Catolica San Antonio de Murcia u Španjolskoj. Uz dvije uspješne kćeri Tihomir i njegova supruga Sanja Dujmović Orešković imaju i dva sina.

Linker
17. travanj 2024 17:33