ŽIVOT U DVOJE

Preslatka kombinacija! Donna Vekić otkrila nam tko joj je to ukrao srce

Plavokosa Osječanka na svom je Instagramu pokazala tko joj je u ovom trenutku omiljeno muško društvo. Riječ je o njezinom psiću Mali s kojim odnedavno boravi u svom drugom domu u Monte Carlu.

Ova godina nije dobro počela za našu tenisačicu Donnu Vekić, čiji je nastup na Australian Openu završio ozljedom desnog koljena te je krajem veljače morala na operaciju. Zbog toga je donedavno odgađala povratak u Monte Carlo u kojem joj trenutačno društvo pravi jedna njezina prijateljica. S obzirom da se Donna još oporavlja, djevojke uživaju u neobaveznim izlascima, a poznata sportašica zbog svog je slatkog cimera Malija u svom drugom domu napravila i neke izmjene.

image
Privatni album
image
Privatni album

Čitajte i: Gorak okus u ustima: Donna Vekić tuguje u Australiji nakon poraza koji nije očekivala

Čitajte i: Samo za novu Gloriju: Donna Vekić otvorila nam je vrata svojeg novog stana u Monte Carlu

- Za sada odlično funkcioniramo skupa, on se već navikao na mene i stan. Dapače, uživamo zajedno – kazala nam je kroz smijeh Donna, koja u Monte Carlu živi zadnjih sedam godina, a ovo je prvi put kako stan dijeli s kućnim ljubimcem. Da ima novo društvo pohvalila se početkom travnja, kad je još boravila u Zagrebu.

-Dobrodošao u tim, Mali - napisala je Donna uz fotkicu s njezinim preslatkim ljubimcem, koja je prikupila preko 12 tisuća lajkova. - Već sam dugo priželjkivala nekog mezimca. Našeg obiteljskog psa Hicka, koji živi s mojima u Osijeku, nisam mogla dovesti jer je prevelik, a i dosta je star, ima 14 godina. Mali je još beba. Tek mu je devet tjedana - oduševljena je Donna, koja nam je i priznala kako joj je njezin pudl vratio osmijeh na lice, nakon vrlo teškog perioda zbog ozljede i operacije.

image
Privatni album

Čitajte i: Donna Vekić napokon progovorila o odnosu s Brunom Petkovićem: 'Najbolje se slažemo'

- Zapravo od početka korone teško podnosim samoću u Monte Carlu. Dok sam ja na treninzima, Mali je kod kuće sam. A preostalo vrijeme se ne odvajamo jedan od drugoga – smije se Donna.

Mlada tenisačica kaže da ju je njezin psić osvojio na prvi pogled, a da ga udomi presudilo je ime njegove mame - koja se zove Dona. - To mi je bio kao neki prst sudbine – veselo nam je rekla Vekićka, kojoj je Mali prvo muško društvo u Monte Carlu otkako je u proljeće 2019. raskinula sa švicarskim tenisačem Stanislavom Wawrinkom. S psićem živi u njezinom novom stanu u centru u kojem je prije dvije godine ekskluzivno ugostila Glorijinu ekipu. Tada nam je dala naslutiti da za ozbiljne veze nema vremena. Njezin Mali za sada je izuzetak.

image
Privatni album
Linker
16. travanj 2024 11:27