Instagram
Slatko

Donna Vekić napokon progovorila o odnosu s Brunom Petkovićem: 'Najbolje se slažemo'

Dugo se već šuška o prirodi odnosa domaće tenisačice i jednog od naših najpoželjnijih sportaša, no službenu potvrdu njihove romantične veze još nitko nije dobio...

Vrijeme izolacije je napokon iza nas. I dok je taj period na mnoge utjecao loše, Donni Vekić i Ivi Majoli došao je poput godišnjeg odmora jer su se nakon dugo vremena mogle posvetiti sebi i novim vještinama. Što su naučile, kakve dečke vole te u kakvom su odnosu Donna i Bruno Petković, otkrile su RTL-ovoj novinarki Petri Gajšak.

Tako je domaća tenisačica Donna Vekić, gostujući u RTL Exkluzivu, ispričala kako je u karantenskim tjednima počela učiti francuski jezik i kako bi ga doista voljela i naučiti, te ponovila kako je vrijeme kratila kuhajući.

"Stavila sam par recepata i na svoj YouTube vlog" rekla je Donna, dodavši kako se specijalizirala u pripravi deserta.

Na direktno pitanje hoćemo li napokon odgonetnuti status između nje i nogometaša Brune Petkovića, Donna se zacrvenila i rekla: "Nećemo. To je ipak privatni život, ali istina je da se mi generalno najviše družimo. Najbolje se slažemo jer imamo isti posao, pa se najbolje i razumijemo."

Uskočila je tu odmah Iva Majoli objasniti situaciju: "A s druge strane su oboje javne osobe, pa ako se nađu na kavi i netko ih slučajno slika, odmah postoji sto priča. Naravno, samo oni znaju koji je kraj." zagonetno je zaključila.

Podsjetimo, šarmantna je Osječanka prvi put s nogometašem Dinama viđena u prosincu prošle godine na zagrebačkom Adventu. No, sve od onda govore kako ih zajedno veže samo prijateljstvo... Hoće li i koliko dugo tako i ostati, vrijeme će najbolje pokazati.

Jeste li znali?

Tijekom turnira Donna uvijek jede isto jelo koje odabere prije prvog meča.

Da nije tenisačica, bila bi glumica.

Kao djevojčica je trenirala gimnastiku.

Prvi službeni meč Donna je odigrala sa šest godina.


ČITAJTE I:

Donna Vekić izolaciju koristi za novu karijeru? Objavljenim videima otkrila dosad skrivenu strast

Iskrilo je među njima: Na zagrebačkom Adventu u prisnoj šetnji snimljeni Bruno Petković i Donna Vekić

Samo za novu Gloriju: Donna Vekić otvorila nam je vrata svojeg novog stana u Monte Carlu

EKSKLUZIVNI INTERVJU I EDITORIJAL S TENISKOM ZVIJEZDOM: Donna Vekić u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli

Linker
25. ožujak 2024 21:42