Ponosan budući otac

Reakcija supruga Maje Šuput na njezinu trudnoću bila je potpuno neočekivana: ‘Prvi put sam ovo vidjela‘

Hrvatska ‘kraljica svadbi‘ uskoro će prvi put postati majka,a kako je na sretnu vijest regirao njezin suprug Nenad Tatarinov otkrila je u novom intervjuu.

Vijest o trudnoći pjevačice Maje Šuput iznenadila je mnoge njezine fanove, prijatelje te odjeknula cijelom hrvatskom glazbenom i showbizz scenom. Tako će ona i njezin suprug Nenad Tatarinov prvi put postati roditelji bebe, čiji spol pjevačica još nije otkrila.

Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj okružena ružičastim i plavim balonima, mašnama i drugim ukrasima pozira u bijeloj haljini sa suprugom, Maja je za IN Magazin Nove TV otkrila kako se osjećala kada je saznala da je trudna, ali i kako je regirao njezin suprug.

"Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca kad vidiš baš bebu", ispričala je Maja.

Budući otac je zaplakao

U tom trenutku, nastavila je, prvi put je vidjela suze na Nenadovom licu. "On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi", rekla je.

Maja je trudna već 15 tjedana te joj fali još pet, šest dana do četiri mjeseca. "To je nevjerojatno, kada dođeš u to neko stanje, onda počneš brojiti dane, a kamoli tjedne. Sad su skoro četiri mjeseca i ne mogu ti reći ništa spektakularno, osjećam se identično", priča pjevačica koja još uvijek nema mučnine, ali joj je apetit porastao.

Nenad i Maja upoznali su se 2015. kada je ona boravila u luskuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor. Ubrzo su se i zaljubili te svoju vezu okrunuli brakom 2017. u luksuznoj stanciji Meneghetti za najbliži krug ljudi.

Čitajte i:

Maja Šuput je trudna! Sa suprugom Nenadom dirljivom objavom potvrdila sretnu vijest

Prvi ples, interijer, torta, minica... Iznenađenjima sa svadbe Maje Šuput i Nenada Tatarinova nema kraja

Udala se Maja Šuput: Pjevačica nosila raskošnu vjenčanicu koju je kreirao Modni mačak

Linker
18. travanj 2024 14:41