sretnica milena

Samo nekoliko mjeseci nakon porođaja: Supruga Frane Lasića izgleda bolje no ikad

Milena Lasić brzo je nakon porođaja sina Nikolasa uskočila u omiljene traperice, ali i u malu crnu haljinu koja otkriva kako se brzo vratila "staroj" figuri.

Milena Lasić i njezin suprug Frano Lasić krajem prošle godine dočekali su sina Nikolasa. 35 - godišnja umjetnica svog je dječaka rodila putem carskog reza 29. studenog 2020., a prije nego je rodila dobila je koronu pa je praktički bila zaražena i za vrijeme porođaja, otkrio je tada poznati par.

Ipak, sve je dobro prošlo pa je par petu godinu braka okrunio dolaskom sina koji im je uljepšao život. S trudničkim kilogramima Milena nije imala previše problema, a uskoro nakon porođaja uspjela je "uskočiti" u svoje omiljene traperice.

Čitajte i: Beogradski dom prepun ljubavi: Milena i Frano Lasić imaju poseban razlog za sreću

Ovaj je tjedan fanove na instagramu oduševila fotografijom u jednom vječnom modnom klasiku, koji nikad ne izlazi iz mode.

U maloj crnoj haljini u stilu ponovno popularnih osamdesetih, Milena je pokazala da je u savršenoj formi, a fanovi su ushićeno komentirali kako je "apsolutni vrh".

Povratak u formu nakon porođaja nije isti za sve žene, dame zahvalnijeg metabolizma lako se vrate u izgled kakav su imale prije poroda, a većina smrtnica ipak mora biti nešto strpljivija. Beogradska umjetnica stoga je prava sretnica.

Linker
19. travanj 2024 05:21