Profimedia, Backgrid USA
Agonija traje

Slavna glumica ležala u bolnici četiri dana, a doktori ne znaju što joj je: 'Osjećala sam se kao da me netko guši'

Glumica koja se proslavila kao Haley u seriji 'Moderna obitelj', muku muči sa zdravljem. Sarah Hyland od devete godine pati od displazije bubrega, prošla je dvije transplantacije bubrega jer prva nije uspjela, a njezinim bolničkim danima nažalost nije došao kraj.

Glumica Sarah Hyland (28) je nedavno objavila kako se nakon četiri dana koja je provela u bolnici vratila kući - i to bez dijagnoze.

"Da skratim priču, otišla sam u bolnicu jer nisam mogla disati i osjećala sam bol u prsima. Osjećala sam se kao da me netko guši. Doktori nisu mogli pronaći uzrok, pa su me bez dijagnoze pustili kući", počela je prepričavati svoju agoniju Sarah, kojoj su pratitelji poslali želje za čim brži oporavak.

EXCLUSIVE: Sarah Hyland is seen leaving a cryotherapy session in Studio City. The actress regularly attends cryotherapy sessions to help with symptoms from kidney dysplasia.
12 Jun 2019, Image: 446647899, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

"Napravili su mi razne nalaze, ali nisu mogli naći što mi je. Pitam se zašto sam uopće bila tamo kad mi nisu mogli pomoći", napisala je glumica kojoj su bolnički kreveti itekako poznati. Prošla je već dvije operacije bubreka, a zadnja je bila u rujnu 2017.

Tijekom života imala je čak 16 operacija, a to ju je fizički i psihički totalno iscrpilo. Hyland je zbog teškog zdravstvenog stanja često padala u depresiju, ali ima sreće jer joj je potpora u svemu njezin dečko Wells Adams. Počeli su hodati prije njezine druge operacije bubrega, a sada zajedno žive u Los Angelesu.

"Pisao mi je prije moje operacije, a cijelo vrijeme smo razgovarali dok sam bila u bolnici. Vidio me u mojoj najgoroj verziji, ali pri tome se ponašao totalno cool i stalno mi govorio kako sam i dalje lijepa. Naravno da me osvojio", rekla je poznata glumica koju je agonija sa zdravljem učinila strpljivijom, a strpljenjem je naoružana i sada kada se iz bolnice vratila bez ikakvih informacija o tome što joj je narušilo zdravlje.

Linker
23. rujan 2021 16:18