Zaslužen odmor

Spas od vrućina na obali: Naše poznate dame privele su kraju brojne obaveze i toplinski val ‘gase‘ uz more

Tri poznate dame ‘pobjegle‘ su na morsku obalu gdje uživaju u sunčanju, kupanju, druženjima i punjenu baterija.

Naše zaposlene dame konačno su ulovile malo vremena za predah i vruće, ljetne dane pokušale rashladiti uz morsku obalu. Neke su otkrile gdje se nalaze, dok su druge samo zagonetno objavile 'morsku' razglednicu s plaže koju nisu htjele 'locirati' na društvenim mrežama. Baš kao i mnogi od nas koji naporno rade svake, a posebno protekle posebno naporne godine, i tri dame željne su sunca, mora i odmora za dušu i tijelo.

Renata Sopek

Fitness guruica, bivša TV voditeljica i savjetnica za PR Renata Sopek na Instagramu je 'presjekla' niz fotografija poslovne tematike ili pak onih iz teretane i javila se selfijima s plaže. Da uživa kao riba u vodi dala je naslutiti opisom fotografije u koje je stavila samo emotikone. Dvije fotografije ne otkrivaju mnogo - ni mjesto, ni vrijeme, ni kakav točno kupaći kostim ima, nego samo da je našla svoje mjesto na stjenovitoj plaži kraj mora i da uživa. Baš kao i prošlog ljeta Fani je posjetila Korčulu, koja joj postaje prava ljetna baza za obilazak ostatka Jadrana.

Čitajte i: Renata Sopek otkrila: ‘Nakon dvadeset godina, lani sam napravila potpuni preokret‘

Fani Stipković

Poznata TV novinarka koja je izgradila respektabilnu karijeru u Španjolskoj sa završetkom Europskog nogometnog prvenstva i preostalih obaveza -iz sunčane Španjolske došla je na odmor u Hrvatsku. Fani Stipković tu je već neko vrijeme, a osim rodne Vela Luke posjetila je i Hvar i Istru.

Novinarka vjerojatno ima toliko toga za vidjeti, nadoknaditi i družiti se s dragim ljudima koje i u normalnim okolnostima zbog života na drugom kraju Europe ne bi vidjela - a pogotovo u protekloj godini kada nas je pandemija sve zatvorila u kuće.

Čitajte i: Fani Stipković na ulicama Seville nosi odličnu crossbody torbicu s domaćim potpisom

Nives Celzijus

Nakon zaposlene godine, brojnih televizijskih angažmana, preuređivanja po kući, završetka školske godine djece Nives Drpić, poznatija po svom umjetničkom imenu Nives Celzijus uzela je vremena za sebe i odmaranje na obali. Nives posljednje vrijeme uživa na ekskluzivnom otoku u šibenskom arhipelagu - na Obonjanu. U beach resortu uređenom u glamping stilu, glazbenica, voditeljica i spisateljica uživa u miru i tjelovježbi.

Prema fotografijama koje objavljuje zaista kao da se nalazi u raju na zemlji, gdje uživa u jogi i sličnim fizičkim aktivnostima. Luksuzno kampiranje koje spaja najbolje od dva svijeta - prirode i civilizacijskih blagodati poput bazena, sjenica i uređenih drvenih verandi - iznimno se svidjelo Nives koja je iz tog raja objavila brojne fotografije.

Čitajte i: Nives Celzijus pozirala s najvažnijim muškarcem u životu: ‘Nije što je moj, al‘ lijep je k‘o lutka‘

Linker
16. travanj 2024 06:04