na modnom snimanju

Renata Sopek otkrila: ‘Nakon dvadeset godina, lani sam napravila potpuni preokret‘

Modno druženje na koje je ekskluzivno pozvana Gloria, završilo je razgovorom s pet prekrasnih dama - Renatom Sopek, Iris Rajčić, Monikom Sablić, Fani Čapalijom i Ivom Šarić.

Desetljeće postojanja svojeg modnog brenda splitska dizajnerica Monika Sablić proslavila je u društvu svojih muza, prekrasnih žena i bivših missica i manekenki. Trosatno modno događanje, na kojem su nosile komade iz Monikine kolekcije, održalo se u etno selu Stella Croatica u splitskom zaleđu.

image
Muze Monike Sablić za kreacije kojima slavi sofisticiranost i ženstvenost.
IVAN GUDIĆ

"Ni u jednom trenutku nisam dvojila tko će mi biti zaštitna lica. S Fani, Ivom, Renatom i Iris dugo sam prijateljica, uz to smo već prije sjajno surađivale", rekla je Monika Sablić. O kampanji i privatnom životu popričali smo s bivšom voditeljicom Renatom Sopek koja je napravila zaokret u karijeri.

"Najveće promjene su mi dogodile na profesionalnom planu. Nakon dvadeset godina rada u medijima, lani sam napravila potpuni preokret u karijeri. Prije toga sam završila drugi fakultet na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays i postala stručni specijalist za odnose s javnošću, tako da me danas možete naći u Millenium promociji kako radim ono za što sam se školovala ili na Bernaysu kao asistenticu na predavanjima. Povremeno prihvatim i neki modni posao, ali mora mi se baš svidjeti, poput Monikinih kampanja", rekla je Renata.

Pozirala je u Monikinim kreacijama - ljetnoj haljini, večernjoj haljini te vjenčanici i pritom dodala kako joj se dopada to što Monika slavi ženstvenost i sofisticiranost.

image
U etno selu Stella Croatica Monika Sablić organizirala je modni editorijal s bivšim missicama i manekenkama.
JOSKO PONOS/CROPIX

"Na drugim poljima u mom životu nema nekih velikih promjena. I dalje sam instruktorica fitnessa, uz koji treniram i boksanje te kickboxing, a ljeto ću kao i uvijek provesti na mojim omiljenim ljetnim destinacijama, u Splitu, Dubrovniku i na kanjonu Zrmanje", rekla je Renata te dodala kao se nada i putovanju u inozemstvo. Pitali smo je i kako održava formu ovoga ljeta.

Čitajte i: Iva Šarić nakratko se odvojila od sina Adriana pa priznala: 'Bruno mi pomaže, super se snašao'

Čitajte i: Deset godina uspjeha Monike Sablić: 'Sve moje kolekcije posvećene su ljepoti mediteranske žene'

"Svi moji projekti vezani su uz pozitivne životne navike i uz održavanje forme. Ono što je meni idealan način je kombinacija funkcionalnog treninga, boksa i kickboxa. To je genijalno ako se želite osloboditi stresa. Pritom ne smijemo zaboraviti na izbalansiranu prehranu, pokušati spavati, priuštiti si taj 'beauty sleep'. Kad se sve to iskombinira i kad čovjek nauči prihvaćati neke stvari u životu takve kao što jesu, bude zadovoljan sobom i sve mu se lijepo posloži", zaključila je.

image
Modna kampanja povodom desetljeća postojanja Monikina brenda.
JOSKO PONOS/CROPIX CROPIX
Linker
18. travanj 2024 06:38