MODNA KAMPANJA

Iva Šarić nakratko se odvojila od sina Adriana pa priznala: ‘Bruno mi pomaže, super se snašao‘

Splitska dizajnerica Monika Sablić proslavila je deset godina postojanja modnog brenda, a tom prigodom je pozvala i prijateljicu Ivu. Nosila je komade iz najnovije kolekcije inspirirane mediteranskim ženama.

Snimanje obljetničke kampanje modne dizajnerice Monike Sablić okupilo je zanosne žene koje su ispred fotoobjektiva ponosno pozirale u njezinoj novoj kolekciji. Poznata Splićanka tom je prigodom pozvala bivše missice i manekenke Ivu Šarić, Renatu Sopek, Iris Rajčić i Fani Čapaliju. Trosatnom modnom događanju u etno selu Stella Croatia prisustvovala je ekskluzivno i Gloria. Tamo smo o roditeljstvu, ljetu i odmoru te vraćanjem u formu nakon poroda, porazgovarali s Ivom, koja je nedavno rodila trećeg sina Adriana.

"Najvažniji trenuci u mom životu u proteklih deset godina definitivno su rođenja moje trojice sinova. Prvu Monikinu reviju nosila sam kada sam bila trudna s najstarijim sinom, a i kasnije smo još nekoliko puta surađivale, pa sam s radošću prihvatila njezin poziv, premda se manekenstvom ne bavim već desetak godina. Povremeno odradim neku kampanju poput ove, no profesionalno sam se našla u novinarskom poslu i zaista sam sretna što sam već nekoliko godina dio televizijske emisije ‘Klub 7’", rekla je Iva.

Za potrebe kampanje pozirala je u večernjoj haljini, razigranom kombinezonu te vjenčanici te otkrila kakvo je stanje u obitelji otkako je rodila.

image
Iris Rajčić Livaja, Iva Šarić, Fani Čapalija, Renata Sopek i Monika Sablić.
JOSKO PONOS/CROPIX

"Sada sam okupirana Adrianom koji je na svijet došao u travnju. Predivna je beba i svi smo u obitelji zaljubljeni u njega. Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana i često se šalim da su i djelomice zaslužna što sam poslije porođaja brzo vratila prijašnju liniju. Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam. U ovom trenutku posebno se radujem odmoru u Murteru gdje ćemo moja četiri dečka i ja provesti ovo ljeto", rekla je te pohvalila Brunu Petkovića koji se, kaže, odlično snašao kao otac.

Čitajte i: Deset godina uspjeha Monike Sablić: 'Sve moje kolekcije posvećene su ljepoti mediteranske žene'

"Bruno se super snašao u ulozi tate i oko Adriana mi maksimalno pomaže", rekla je.

image
U Etno selu Stella Croatica Monika Sablić organizirala je modni editorijal sa ženama koje su je i inspirirale za novu kolekciju.
JOSKO PONOS/CROPIX

Pohvalila se kako se brzo vratila u formu, a kako joj je to uspjelo samo tri mjeseca nakon poroda?

"Nisam se opterećivala s vraćanjem linije ni vraćanjem u formu. Nekako je to došlo prirodno. Ako je žena sretna i zadovoljna iznutra, onda se to manifestira i na van. Ipak, tu je najveću ulogu odigrala genetika i zdrav život koji vodim već dugi niz godina. Još uvijek nisam krenula vježbati jer nemam vremena za to. Nije mi trenutačno na popisu, ali nadam se da ću uskoro i to ubaciti u svoju rutinu, ali kad bude, bit će", rekla je Iva.

Linker
08. travanj 2024 20:02