VORTEX CRUISE

Spiritualna plovidba Ane Bučević privedena je kraju, otkrila što su radili na brodu: ‘Razveselio nas je prepun Jadran‘

Na Vortex Cruiseu ljudi iz cijele regije prakticirali su jutarnje meditacije, obilazili jadranske otoke i, kaže Ana, učili jedni od drugih...

Sedmodnevno krstarenje Vortex cruise, bilo je popunjeno već u svibnju bez obzira na svoju cijenu, njegova organizatorica Ana Bučević je u videu sažela dojmove s još jednog uspješnog projekta.

Krstarenje 2021. godine je bilo stvarno predivno, kao i svako. Ono što nas je posebno sve veselilo je prepun Jadran, prepuni otoci, puno turista, povratak u onu realnost koju smo svi željno iščekivali. Uživali smo sedam dana, svaki smo dan vježbali, meditirali, zajedno rasli, smijali se, zabavljali. Hvala vam svima koji ste bili, koji ste dijelili svoje priče i manifestacije.... Želim da znate da ne učite samo vi od mene, nego ovdje puno toga naučim i ja od vas", rekla je životna trenerica i poduzetnica Bučević, poznatija kao Safari Duha.

Iza nje je još jedno odrađeno krstarenje Jadranom na kojem je svojim polaznicima "pružila" obnovu tijela i uma, a Anin Vortex Cruise, po cijeni od otprilike 17.000 kuna, nije otkazan niti ove godine unatoč pandemiji koronavirusa.

Kroz sedam dana polaznici su prakticirali svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, a opuštali su se i u zajedničkim izlascima i druženjima.

Na službenom Instagram i Youtube profilo podijelila je dojmove s luksuznog krstarenja, iz toga se vidi da su Anini sljedbenici obilazili jug Hrvatske, otoke i kopno, a zadržali su se na Makarskoj rivijeri. "Ovo nije ljetovanje, ovo je doživljaj", krilatica je na službenoj stranici Vortex Cruise kojom se opisuje sedmodnevno ljetovanje. Svoje mjesto na brodu za ovu godinu polaznici su mogli rezervirati već u veljači, a u svibnju je sve bilo popunjeno.

image
Iva Todorić i Ana Bučević na krstarenju 2019. godine.
CROPIX

"Dobila sam mnogo više nego po što sam došla. Nakon svih Aninih videa, a sve sam pregledala, tek sad sam osvijestila mnoge stvari. Ovo je doživljaj i iskustvo, preporučila bih svima", rekla je jedna od sudionica Vortex krstarenja Jadranom.

Čitajte i: Ako ne možeš na krstarenje, tu je igra s pitanjima: Bučević širi ponudu duhovnih paket-aranžmana

Budući da ga niti jedne godine nije propustila njezina dugogodišnja prijateljica Iva Todorić, ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, tako je bilo i ove godine. S mlađidečkom Nikolom, koji je na krstarenju bio i prošle godine, podijelila je fotografiju s jahte gdje se zaljubljeni par priprema za skok u more, a i nastavila je objavljivati fotografije s hrvatskih otoka - Biševa i Korčule. Posljednje je podijelila one iz Imotske krajine.

Čitajte i: Spritualna krstarenja Ane Bučević i Tajči! Istražili smo što nude i zašto je Splićanka svoje krstarenje već rasprodala

Linker
16. travanj 2024 06:25