Krenula je nastava

Sreću ne može sakriti! Severina u sjajnom, ležernom izdanju dovela sina jutros u školu

Glazbenica Severina Vučković dovela je jutros svog sina Aleksandra u školu. Konačno je dobila priliku uživati u malim stvarima, poput vožnje svog dječaka na nastavu.

Pjevačica Severina Vućković među brojnim je roditeljima koji svoje osnovnoškolce odvode svakog jutra u školu - no ono što mnogi uzimaju zdravo za gotovo - glazbenica je dočekala nakon 20 mjeseci pravne borbe. Sa osmjehom na licu, Severina je dovezla Aleksandra pred njegovu osnovnu školu u Zagrebu. Majka je s djetetom kojeg je držala za ruku, prešla cestu prema školskom dvorištu.

Dječak, koji je krenuo u treći razred, u klupe se vratio u ponedjeljak, kao i svi školarci u zemlji. Pjevačica je sina jutros u školu dovezla u sportskom izdanju. Udobne tenisice kombinirala je s plavim sportskim tajicama, preko čega je imala dulju majicu i sako. Bez šminke i s raspuštenom kosom, Severina je blistala od ponosa.

image
Ležerno izdanje pjevačica je sjajno iskombinirala.
DAVOR PONGRACIC/CROPIX

"Aleks se vraća doma, skuvala mu mater paštašutu. Hvala svima na podršci", među ostalim je izjavila Severina ekskluzivno za magazin Gloria nakon što je dobila zajedničko skrbništvo nad sinom Aleksandrom koji će, prema pravomoćnoj sudskoj odluci, nadalje sa svakim od roditelja provoditi po dva tjedna u mjesecu.

Čitajte i: Severina Vučković ekskluzivno o borbi dugoj 20 mjeseci: ‘Aleks se vraća, kuvam mu paštašutu‘

Nakon što je krajem 2019. odlukom suda skrbništvo nad Aleksandrom dobio njegov otac Milan Popović, Severina sada ima razloga za sreću te da je u nešto povoljnijem položaju nego prije. Dobro raspoloženje nije mogla sakriti ni na nastupu u Crnoj Gori prije desetak dana, kada je publici natuknula kako se stvari odvijaju.

image
Severina je pričekala da njezin sin uđe u zgradu
DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Sreća koju je nemoguće sakriti

"Vratilo se dite materi Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Hvala vam na podršci svima. Pjevamo s veseljem", uskliknula je Severina na koncertu.

A da je ovo ljeto za pjevačicu ljeto promjena, da se suditi i prema tome što se Severina nedavno službeno razvela od Igora Kojića nakon što se mjesecima šuškalo da im u braku ne cvjetaju ruže. Bivši supružnici brak su okončali sporazumnim razvodom na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u "Palači pravde", samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

image
Glazbenica se prošetala u ležernom izdanju i sina ostavila na nastavi.
DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Čitajte i: ‘Vratilo se dite materi‘: Severina uzbuđeno dala do znanja da je sin moguće opet s njom, no što kažu odvjetnici?

"Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", napisala je Severina u ekskluzivnoj izjavi za Jutarnji list.

Linker
12. travanj 2024 13:48