Ornela Vištica i Barbara Kolar
 Maja Jurović / Hanza Media
Nema je svijet

Sretan rođendan omiljenoj voditeljici koja uvijek pogađa u 'sridu': 10 mudrosti Barbare Kolar

Elokventna, šarmantna i duhovita voditeljica Barbara Kolar slavi pola stoljeća života! Nitko joj te godine ne bi dao, jer Barbi, kako je zovu njezini najbliži, je u vrhunskoj formi, a iako nema tulum za svoj poseban dan, čestitke joj pristižu iz svih dijelova svijeta.

U povodu okruglog rođendana mnogima omiljene radijske i televizijske voditeljice te moderatorice - Barbare Kolar (50), donosimo njene najslavnije izjave, prava mala zrnca mudrosti u kojima bi se svaka žena mogla pronaći.

"Bilo bi mi lakše da sam prihvatila svoje obline. Ovako ću napisati knjigu 'Kako mi je stražnjica upropastila društveni život'..."

"Kad mi inače po svemu OK tip kaže kako se najbolje opusti na narodnjacima, dođe mi da počnem plakati."

"Najviše me plaši ljudska glupost, osobito ako dolazi u paketu sa zloćom."

"Ja sam, nažalost, iz one kategorije 'mala ulaganja - veliki prinosi'. Tako da je svaki i najmanji gubitak na vagi rezultat golemog i dugog odricanja. Voljela bih da sam do ovih godina pronašla neku čudesnu formulu, ali nema tu neke tajne, samo patnja."

Mario Kučera

"Na poslu su mi razum i emocije u zadovoljavajućoj ravnoteži. Privatno još nisam naučila uključiti dovoljno mozga."

"Volim muškarce koji su to u pravom smislu riječi, a ne na temelju fizičkih obilježja. Cijenim one koji drže do svoje riječi, koji su ponosni, ali ipak ne oholi. Užasavam se škrtaca i frustriranih tipova..."

"Kad mi je do nekoga stalo, najumiljatija sam mačkica na svijetu, spremna na kompromise."

"Čula sam da Marlene Dietrich nije vježbala dana u svojem životu, ali je uvijek imala savršenu liniju jer nije imala kućnu pomoćnicu, nego je sve sama pospremala. Vjerojatno živim u manje kvadrata od nje, ali vrijedi pokušati."

barbara kolar, slavljenički broj glorije, foto mario kučera
Mario Kučera

"Svako laganje, pa tako i ono virtualno, zahtijeva popriličan trud koji se meni niti da ulagati niti mu vidim svrhu. Takva sam kakva sam. Ja sa sobom mogu živjeti, a što se drugih tiče, uvijek će biti onih kojima se sviđate i onih kojima ste grozni, polirali se vi i glancali ili ne."

"Zavidim ljudima koji pročiste ormar dva puta godišnje i bez imalo žaljenja pobacaju sve što nije savršeno. Ja se uspijem riješiti samo stvari koje su potrgane do nepopravljivosti, sve ostalo - nek’ stoji, za svaki slučaj."

Provjeri svoje znanje o Barbari: Riješi kviz i saznaj koliko je dobro poznaješ?


Prisjetili smo se i kako se mijenjala kroz godine, iako, osmijeh je uvijek jednako zarazan, a energija kojom zrači, jednako pozitivna! Sretan rođendan, Barbara Kolar!



ČITAJTE I:

Poznate dame otvorile su dušu na prvoj tematskoj 'Gloria osobno' večeri

Zaklela se da nikad neće: Barbara Kolar objavila fotografiju u badiću, komentari pljušte sa svih strana

Lice i glas koji su se svima zavukli pod kožu: Kako se Barbara Kolar mijenjala kroz godine

Linker
14. travanj 2024 11:20