Sljedeće godine

Stiže dvodijelni dokumentarac o Janet Jackson: U njemu će glazbena diva govoriti o smrti brata Michaela

Svaki dio trajat će četiri sata, a pokrit će cijeli život i karijeru legendarne glazbenice koja će sljedeće godine proslaviti 40. godina debitantskog albuma.

Nakon najave o dokumentarcu o legendarnoj "rock baki" Tini Turner, sprema se još jedan i to o sestri pokojnog Michaela Jacksona, Janet Jackson.

Glazbenica, koja će ove godine navršiti 55 godina, proslavit će 40. godišnjicu svog debitantskog albuma iz 1982. dvodijelnim dokumentarnim filmom koji će se emitirati na kanalima Lifetime i A&E.

image
Janet Jackson 1998.
GLOBE PHOTOS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Na HBO dolazi dokumentarac o Tini Turner: Donosi potresnu priču o nasilnom braku iz kojeg je jedva pobjegla

Film pod trenutačnim nazivom "Janet" pružit će do sada nikada prikazan pristup životu poznate umjetnice, kao i osobni i iskren pogled na neispričanu priču jedne glazbenice s najvećom zaradom u povijesti glazbe. Oba dijela dokumentarca trajat će četiri sata, a premijerno će biti prikazan početkom 2022.

image
Janet Jackson i Justin Timberlake 2004. na Super Bowlu.
FOTOGRAFIJE: HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Ovaj film se počeo snimati još prije tri godine, u vrijeme smrti njezinog oca Josepha 2018. godine i njezinog povratka na scenu nakon pauze od glazbe.

Film će pokriti niz trenutaka tijekom Janetine slavne karijere, uključujući i njezin nastup na poluvremenu u Super Bowlu 2004. godine s Justinom Timberlakeom, reakciju na smrt brata Michaela 2009. godine., kao i majčinstvo u kasnijim godinama.

Čitajte i: Nevina u ludnici! Potresni dokumentarac o Britney Spears zgrozio detaljima o tužnom životu glazbene dive

image
Janet Jackson i njezin pokojni brat Michael Jackson.
FOTOGRAFIJE: SCOTT FLYNN/AFP/PROFIMEDIA SCOTT FLYNN/AFP/PROFIMEDIA

Inače, Janet je prvo dijete, sina Eissu, dobila 2017. u 51. godini sa suprugom Wissamom Al Manom. Za katarskog milijardera udala se 2012. godine, a glasine da očekuje dijete počele su početkom 2016. kada je otkazala turneju. Njezin stariji brat Jermaine Jackson jednom je prilikom komentirao kako je siguran da će Janet biti sjajna, ali stroga majka.

Režiser filma je Ben Hirsh, dok su Janet i njezin brat Randy Jackson izvršni producenti na predstojećem projektu.

Linker
17. travanj 2024 17:10