Adele i bivši muž Simon Konecki tijekom sretnijih dana
 FameFlynet.uk.com / Splash / Profimedia
Odlučili sve tajiti od medija

Tajni razvod težak 140 milijuna funti! Adele nije potpisala predbračni ugovor

Humanitarac Simon Konecki i glazbenica Adele odlučili su detalje razvoda držati tajnima. Neće se moći saznati kako su se materijalno i poslovno podijelili. Predbračni ugovor nisu potpisivali.

Humanitarac Simon Konecki i glazbenica Adele odlučili su detalje razvoda držati tajnima. Neće se moći saznati kako su se materijalno i poslovno podijelili. Predbračni ugovor nisu potpisivali.

Razvod glazbene megazvijezde Adele i bivšeg joj supruga Simona Koneckija ostat će zapečaćen, odnosno, nikakvi detalji sudske presude neće se moći puštati u javnost. Odlučeno je tako na sudu koji vodi spor između pjevačice i bivšeg muža koji su se prošlog travnja odlučili razvesti nakon osam zajedničkih godina, od kojih su u braku proveli nešto više od tri.

Razvod težak 140 milijuna funti?

Zanimljivo bi bilo saznati što se dogodilo na sudu, pogotovo stoga što par nije potpisao predbračni ugovor kojim bi se zaštitilo veliko bogatstvo britanske zvijezde. Radi se o razvodu teškom 140 milijuna funti, barem tako tvrde tabloidi koji su naveli i da je sama Adele tražila od suda da detalji presude ostanu tajnima.

Razvodi mogu postati jako ružni, razvlačiti se godinama i postati iznimno neugodni. Ni Simon ni Adele to ne žele.

Poznato je da se bivši par dogovorio oko zajedničkog skrbništva nad sedmogodišnjim sinom Angelom. Svi ostali aspekti razvoda - dakle oni financijski i poslovni, ostat će tajnima. "Složni su oko toga da detalji ostanu privatnima zbog njih i injihovog sina".

12 February 2017 - Los Angeles - USA

**** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR USA ***

Adele apologises for swearing and 'offending anybody' as she accepts Grammy Award for Best Song. The singer said she was sorry as she picked up the award for her hit song Hello - after dropping the F-bomb earlier on the stage when she stopped her tribute to George Michael mid-song and started again. Adele, who accepted her Grammy from Celine Dion who mouthed the words:
XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia
Adele je tek na dodjeli Grammyja 2017. u govoru priznala da se tajno udala za partnera Simona Koneckija

Navodno je pjevačica već osigurala bivšeg muža luksuznom nekretninom u Los Angelesu, blizu njezinog doma smješten je i njegov - sve kako bi lakše odgajali sina. Iako nisu poznate okolnosti njihovog razvoda, zna se da Adele voli boraviti i svoj život vidi u Los Angelesu dok Simon voli biti u svom domu u Velikoj Britaniji.

Čtajte i:

Dobili bitku s kilogramima: Pet najvećih transformacija slavnih osoba koje su sve ostavile bez daha

Novi izgled: Nakon bolnog razvoda Adele je vidno smršavjela

Službeno je gotovo: Pjevačica predala zahtjev za razvod, kreće borba za milijune

Adele više nije sama: Tješio ju je nakon razvoda dok se nisu zaljubili

Linker
26. travanj 2024 04:38