slavlje ljubavi

Treća bračna sreća Jelene Veljače: Ove će subote izreći veliko ‘da‘ Viti Turšiću

365 dana bilo je dovoljno da scenaristica i spisateljica Jelena Veljača odluči: svoju će treću sreću potražiti u zagrljaju Vite Turšića, bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović – sudbonosno ‘da‘ izreći će ove subote.

Tek nešto više od godine dana prošlo je otkako su se susreli Jelena Veljača i Vito Turšić. Ugostio ju je u svom podcastu "BizCasting" gdje su razgovarali, među ostalim, i o ženskim pravima. Prilikom upoznavanja pitao ju je "Diramo li se?" misleći na koronu. Rekla mu je: "Pa može, hajde, zbog vas ću riskirati".

I tijekom podcasta, unatoč pošalici koja se nije svidjela Jeleni, bilo je jasno da frcaju iskre.

"Iako je lipanj, danas je s nama Jelena Veljača", najavio ju je tada u svojoj emisiji, a ona mu je uzvratila kako su "pošalice na račun njezinog prezimena toliko neduhovite i loše da nisu vrijedne spomena, baš poput ove". No, Vito se ubrzo izvukao svojom elokventnošću i nastavili su razgovor u ugodnom tonu koji je poslije prerastao u nešto puno više.

‘J***te, ženska borba mi je sve više odbojna!‘ Veljača u žestokoj raspravi, kolegica je bocnula i zbog dečka!

image
Jelena i Vito
FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIć CROPIX

"Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. On je briljantno pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit", rekla je nedavno u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju potvrdivši kako bi pristala i na treći brak.

Upravo to će se dogoditi ove subote – Jelena Veljača i Vito Turšić vjenčat će se u Zagrebu. Njoj će to biti treći brak, nakon propalih brakova s glumcima Jankom Popoviće Volarićem i Draženom Čučekom s kojim je dobila kći Lenu, a Turšiću će to biti drugi brak. On pak s Jelenom Mesić Turšić, pomoćnicom direktorice Sektora za turizam HGK ima dvoje djece. Da par misli ozbiljno bilo je jasno kada su zajedno uselili u stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Linker
03. travanj 2024 21:33