Mirko Savović / Gloria
TATA OD FORMATA

Trudna Jelena Perčin pohvalila se kako njezin Momčilo uređuje dječju sobu

Supružnici Jelena Perčin i Momčilo Otašević u posljednjim su pripremama za dolazak malene princeze koja će doći kao kruna ljubavi glumačkog para. Glumica bi trebala roditi u kolovozu, a sestricu nestrpljivo čeka i Jelenina kćerkica Lota koju je dobila u prijašnjem braku s Kristijanom Babićem.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (28) i dubrovačka glumica Jelena Perčin Otašević (37) u svibnju ove godine svoju su vezu okrunili brakom. Vjenčanje je bilo organizirano u intimnom krugu najbližih, a sada iščekuju najljepše razdoblje svoje romantične veze - samo ih dani dijele do dana kada im stiže djevojčica. Par se vjenčao na pozornici kotorskog kazališta, a romantični Momčilo unajmio je jedrilicu i držeći kormilo sigurnom rukom punim je jedrima s Jelenom doplovio do Dobrote, starog kapetanskog mjesta u bokokotorskom zaljevu, gdje su priredili ručak za najužu obitelj. Slavlje je pratio vatromet koji je u sumrak obasjao cijeli zaljev.

Da ih u bračnim vodama prati mirno more, govori i posljednji video iz njihovog zagrebačkog doma. U videu Momčilo strpljivo i vješto montira dječji krevetić, a Jelena je itekako ponosna na svog majstora iz snova. Hvale ga i mnoge njegove obožavateljice na društvenim mrežama.

Instagram


'Tebe je teško ne obožavati, za sve si stvoren. Neka vam je sa srećom', a druga je imala zanimljiv prijedlog . 'Dođi i kod nas. Muž mi sklapa ormar već pola godine', dobacila je. Ljubav s glumicom Jelenom Perčin 'rodila' se na snimanju serije "Kud puklo da puklo" još prije tri godine. Gospođa Otašević vječito hvali svog supruga, a uvijek naglašava da ima najbolji karakter na svijetu. 'Takvi su mu i roditelji. Jako se vole, paze jedno na drugo, i kad vidite tu količinu ljubavi kojom zrače, u cjelokupnoj slici on postoje još kompletniji. Uz to, veže nas isti mentalitet, temperament, jednaki životni i jednak odnos prema obitelji', rekla je Jelena za magazin Gloriju nakon vjenčanja.



Martina Kenji
Jelena Perčin i Momčilo Otašević na premijeri filma "Lavina"

Linker
23. travanj 2024 05:42