priznao da je zabrljao

Varalica bi nazad! Pjesmom udvara bivšoj supruzi dok s manekenkom čeka osmo dijete

Pop diva i majka njihovih desetogodišnjih blizanaca Monroea i Moroccana, nije se oglasila. Kako je njezin bivši nedavno pretrpio težak gubitak, zacijelo misli da nije svjestan svega što priča.

Pružajući javnu podršku Kanyeu Westu koji poput “slona u staklani” pokušava vratiti suprugu od koje je rastavljen, američki komičar i reper Nick Cannon, koji je i sam davno izlazio s Kim Kardashian, otkriva vlastitu čežnju.

Usmjerena je prema njegovoj bivšoj supruzi, pop divi Mariah Carey s kojom ima desetogodišnje blizance Monroea i Moroccana. I više od toga: svoj novi single "Alone" objavljen na Valentinovo posvetio je bivšoj, javlja CNN .U slučaju da njegova nakana nije dovoljno jasna, ubacio je u pjesmu i glazbenu referencu na njezin hit "Love Takes Time" iz 1990. za koji je rekao da mu je jedan od najdražih.

image

Mariah Carey i Nick Cannon dok su još bili u vezi

KRISTINA BUMPHREY/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ovo pravilo nije smio prekršiti: Mariah Carey još je ljuta na bivšeg zbog poklona djeci

U podcastu koji vodi s kolegom, Richardom "Professor Griffom", raspričao se o svojoj novoj pjesmi, životu i propalom braku. Rekao je da je na racionalnoj razini svjestan kako je s bivšom suprugom zauvijek gotovo.

Uostalom, njihov osmogodišnji brak raspao se jer ju je varao. Ali njegovo srce danas priča drugu priču.

"Pjesma je zapravo o mojem razmišljanju. Imao sam vjerojatno najbolju situaciju, imao sam svoju djevojku iz snova i zabrljao sam", priznao je.

S obzirom na obiteljsku tragediju koja ga je lani snašla, pop diva zacijelo mu ne zamjera zbog prisjećanja na sretniju prošlost i sve što je bilo lijepo u njihovom braku. Konačno, imaju zajedničku djecu koja će ih zauvijek povezivati.

image

Nick Cannon i njegov sin Golden Cannon koji je dobio s bivšom partnericom Brittany Bell

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slavni komičar u tragičnom gubitku sina ipak vidi nešto što mu daje snagu

Kako je njegovo najmlađe dijete, sin Zen kojeg je dobio s manekenkom Alyssom Scott, preminuo u prosincu u dobi od pet mjeseci nakon borbe s rakom mozga, vjerojatno nije svjestan svega što priča. Otkako je izgubio dijete, vrlo često istupa u javnost, tvrdi da mu treba podrška i da mu je teško.

Inače je otac sedmero djece s četiri partnerice, a nedavno je objavio da očekuje i osmo s manekenkom Breanom Tiesi. Pjesmu o tome kako uspijeva namaknuti sredstva za skrb za svoju djecu (nije poznato plaća li i koliko za blizance s Mariah Carey), još nije napisao.

Linker
16. travanj 2024 13:28