U Italiji

Vedran Ćorluka pohvalio se aktivnostima u planinama: ‘Netko skija, a netko uživa‘

Bivši nogometni reprezentativac uživa na poznatom talijanskom skijalištu u društvu i snijegu zajedno sa sinčićem.

Vedran Ćorluka pohvalio se fotografijama s obiteljskog odmora. Bivši kapetan nogometne reprezentacije uživa na snijegu u obližnjoj Italiji. Iako rijetko objavljuje na društvenim mrežama, Ćorluka se u posljednje vrijeme ponovno aktivirao tako je i sada na Instagramu otkrio da uživa u poznatom skijalištu Cortina d'Ampezzo, ili točnije - oko skijališta.

"Netko dođe skijati, a netko da provjeri biciklističke rute i uživa u malo piva, suncu, i vremenu provedenom s obitelji", napisao je Vedran.

Podijelio je dvije fotografije, na jednoj nazdravlja u kameru u idiličnom okruženju i pitomo uređenom dvorištu. Na drugoj fotografiji pokazao je da mu društvo na snijegu radi dvogodišnji sinčić Viktor.

Bivši nogometaš koji je karijeru nastavio kao trener, jedno je vrijeme uzeo puzu od društvenih mreža, ugasio je sve profile u srpnju prošle godine. Gotovo istovremeno njegove obožavatelje iznenadila je vijest da napušta mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi.

Čitajte i: Veliki dan za obitelj Ćorluka: Franka izazvala more komentara posljednjom objavom na Instagramu

Povratak na društvene mreže

Nakon polugodišnje stanke sportaš se vratio na društvene mreže u siječnju ove godine, nekoliko dana nakon što je sin Viktor, kojeg je dobio sa suprugom Frankom Batelić, napunio dvije godine.

A povratak na mreže obilježio je upravo sa slikom njihova sina. Dječak slikan s leđa na zidiću ispred kapelice u Labinu, prvo je što je Ćorluka objavio nakon višemjesečne stanke.

image

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine

GORAN ŠEBELIĆ/CROPIX

Čitajte i: Vedran Ćorluka ipak nosi vjenčani prsten na ruci! No, i dalje se svi pitaju postoje li nevolje u raju

Vedran se prošle godine i trajno vratio u Zagreb, nakon mnogih godina koje je proveo između Moskve, u kojoj je igrao, i Hrvatske, u kojoj su mu obitelj i supruga.

"Mislila sam da se nikad neću udati! Vjenčanje je nešto jako intimno i želiš to zadržati za sebe, trudili smo se to zadržati za sebe, imala sam super ljude koji su pomagali oko svega, na kraju se sve poklopilo (SP i Eurosong) i na kraju smo rekli: 'Ma što ćeš...', to je sada tako, moramo uživati u tome, probati ono što je najbitnije zadržati za sebe, a to što svi znaju kakva je bila svadba, ma nema veze", ispričala je Franka nedavno za RTL.

Linker
19. travanj 2024 19:27