SRETNE VIJESTI

Velika sreća za popularnog glumca: Andrija Milošević postat će otac, ali ne s Anđelkom

Ovoga puta nije riječ o scenariju živopisne serije, već o stvarnom životu poznatog glumca. Naime, mala obitelj Andrije Miloševića i Aleksandre Sandre Tomić uskoro će se proširiti za jednog člana!

Srpski glumac iz popularne serije "Andrija i Anđelka", Andrija Milošević postat će otac. Prema pisanju srpskih medija, 43-godišnji glumac i njegova partnerica i glumica Aleksandra Sandra Tomić očekuju prinovu koju su dugo priželjkivali.

Aleksandra je u petom mjesecu trudnoće, a spol bebe budući roditelji još nisu otkrili.

Glumac je ranije više puta govorio na temu očinstva otkrivši kako su i on i Aleksandra za tu ulogu u potpunosti spremni.

Čitajte i: Povukao se iz javnosti: Golema tuga u obitelji Andrije Miloševića

"Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i bit će. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda naprosto dođete do trenutka kada pomislite to. U stvari, istinski morate živjeti život bez kalkulacija. To je poanta priče. Ne možete kalkulirati ništa, a posebno ne djecu. Sve mora ići iz ljubavi", rekao je svojevremeno Andrija za Kurir.

Čitajte i: Sretna godina za brončanog olimpijca: Damir Martin i supruga Ivana postali roditelji!

Ispunila im se velika želja

"Kada su saznali da će postati roditelji, Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se igraju s djecom svojih prijatelja. Sandra je odlučila da će se povući iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Sretne vijesti rekli su samo najbližima", izjavio je izvor blizak paru za Blic po pitanju sretne vijesti.

Linker
07. travanj 2024 09:29