STIGLA PRINOVA

Sretna godina za brončanog olimpijca: Damir Martin i supruga Ivana postali roditelji!

Tek što su se slegli dojmovi od sjajnih rezultata s Olimpijskih igara u Tokiju, Damir Martin sada ima novi razlog za slavlje - postao je otac malenoj Mari!

Hrvatski veslač Damir Martin na Instagramu se pohvalio da su on i supruga Ivana postali roditelji malenoj Mari.

"Dragi prijatelji, s velikom radošću vas obavještavam da je naša obitelj postala brojnija. U utorak 28.9. pridružila nam se Mara. Jako sam ponosan i hvala mojoj supruzi @cvetica_ivkica što nam je podarila pravo, malo, slatko čudo", napisao je 33-godišnji sportaš u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom i novorođenom kćerkom ispred Petrove bolnice u Zagrebu.

Čitajte i: Ni zaštitne maske nisu mogle sakriti ponos i sreću: Nakon trijumfa naši veslači našli se u zagrljaju svojih supruga

Dvostruka neopisiva sreća u manje od dva mjeseca

U samo sat vremena dirljivim fotografijama prikupio je više od 1000 lajkova i brojne čestitke u komentarima Martin koji se s ovogodišnjih Olimpijskih igara u Tokiju vratio s brončanom medaljom.

Čitajte i: Sreća domaćeg sportaša: Vjenčali se u Velikoj Gorici pa otputovali na skijanje

Iako je nakon operacije kuka i duge rehabilitacije mislio da nije spreman za finale, lavovski se izborio za broncu, a za manje od dva mjeseca njemu i supruzi Ivani s kojom je u sretnom braku od 2018., stigla je prinova.

Najveća podrška

Kolika su si podrška Damir i Ivana redovito pokazuju u javnosti, a baš kao što je veslač radosno i ponosno dočekao suprugu i njihovo prvo dijete, tako je i Ivana kao jedna od njegovih najvećih motivacija dočekala njega sa stručkom suncokreta po povratku iz Tokija.

Linker
18. travanj 2024 21:07