Splash News/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Beckhamovi slave

Victoria oduševljena jer se nestašni sin 'smirio'! Brooklyn zaručio kći milijardera nakon kratke veze

Victoria Beckham obavijestila je svijet o zarukama njezinog najstarijeg sina Brooklyna. Isto je putem Instagrama napravio i mladić koji je presretan u zagrljaju svoje djevojke Nicole Pletz. Mladi par zaručio se prije dva tjedna.

Brooklyn Beckham zaručio se nakon devet mjeseci veze sa svojom djevojkom Nicolom Peltz. Najstariji sin Davida i Victorije Beckham sretnu je vijest objavio na svom Instagramu, a sve je popratio fotografijom na kojoj Nicola nosi zaručnički prsten. "Prije dva tjedna pitao sam svoju srodnu dušu da se uda za mene i ona je pristala. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji muž i najbolji tata jednog dana. Volim te", poručio je Brooklyn djevojci.

Nicola je uzvratila sličnim riječima, rekavši da je najsretnija cura na svijetu. "Ne mogu dočekati da s tobom provedem ostatak života. Tvoja ljubav mi je najdragocjeniji dar, volim te", izjavila je Peltz.

Najsretnija sam cura na svijetu.

Osim budućih supružnika, sreću nije skrivala ni mama Victoria. Dizajnerica je na svom Instagramu također podijelila novost, izjavivši da je presretna. "Ne možemo biti sretniji što se Brooklyn i Nicola namjeravaju vjenčati. Želimo vam puno ljubavi i sreće za cijeli život. Jako vas volimo oboje", napisala je Beckham.

Nicola i Beckham obožavaju se i često to pokazuju na društvenim mrežama. Zajedno su počeli živjeti u ožujku, nakon svega pet mjeseci veze. Uz nju se mlađahni Brooklyn 'smirio', odnosno prestao je mijenjati djevojke tako često, na veliku sreću majke Victorije. Nepotrebno je stoga reći da je britanska dizajnerica oduševljena izborom svog sina.

Čitajte i:

Kruna slavljeničkog tjedna: Obiteljska miljenica ima veliki dan, a svi se natječu u obilježavanju

Brooklyn konačno stigao: Nastariji Beckhamov sin otkrio gdje je otputovao bez djevojke

Kći milijardera osvojila obitelj: Stroga Victoria konačno odobrila vezu mladog Beckhama!

Linker
19. travanj 2024 20:33