Treća sezona

Vještac nam dolazi: Jedan od najzgodnijih glumaca uskoro bi trebao snimati u Hrvatskoj

Prema informacijama snimanje novih sezona trebalo bi započeti već ovog mjeseca i to u talijanskoj provinciji Bolzano, u našoj zemlji trebali bi snimati kasnije na proljeće.

Jedna od omiljenih serija koja je oduševila gledatelje diljem svijeta The Witcher (u prijevodu Vještac), trebala bi se snimati i u Hrvatskoj. Naslovnu ulogu tumači jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca Henry Cavill mlađe generacije, a on je svojom ulogom napisanom prema slavenskoj mitologiji osvojio naklonost brojnih gledatelja.

Domaće obožavatelje Witchera zasigurno će razveseliti vijest da bi se novi nastavci trebali snimati, među ostalim zemljama, i kod nas. Kako piše Redanian Intelligence, portal posvećen isključivo ovoj seriji, treću sezonu Cavill i ekipa snimat će u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji. Prvi glas o novim lokacijama donio je specijaliziran medij, iako produkcijska kuća Netflix još nije službeno potvrdila informaciju.

image

Treća sezona popularne serije trebala bi se snimati i u Hrvatskoj

IPA/PROFIMEDIA

Originalna radnja Witchera napisana je u knigama poljskog autora Andrzeja Sapkowskog, priče su još veću popularnost dobile zahvaljujući video igrama, a mitovi i legende koje se prikazuju u njima smješteni su u imagirnarnom svijetu, ali inspiriranom upravo ovim našim dijelom Europe.

Čitajte i: Na Netflix stiže nova epska priča: Mogla bi čak nadmašiti 'Game Of Thrones'

Pandemija poremetila planove

Nastavci druge sezone serije obožavatelji su željno iščekivali, a originalan plan snimanja također je obuhvaćao lokacije u više zemalja Europe, no zbog pandemije koronavirusa to nije bilo moguće ostvariti. Prema informacijama snimanje novih sezona trebalo bi započeti već ovog mjeseca i to u talijanskoj provinciji Bolzano, zatim se produkcija seli u Sloveniju, a ovog proljeća s nama blizim lokacijama trebalo bi završiti u Hrvatskoj.

image

Scene u našoj zemlji trebale bi se snimati već ovog proljeća

IPA/PROFIMEDIA

Snimanje cijele treće sezone trebalo bi trajati oko 22 tjedna, u najboljem slučaju ako ne bude neočekivanih odgađanja i nezgoda, sve scene novih epozoda trebale bi biti snimljene do srpnja, odnosno početka kolovoza 2022.

Linker
15. travanj 2024 07:32