HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Ne, nije varka!

Želite se družiti s Georgeom Cloonyjem u njegovoj talijanskoj vili? Za ovu ‘nestvarnu‘ ponudu svi imaju jednake šanse

Nakon dvije godine Geroge Clooney je s obitelji stigao u svoju vilu na jezeru Como u Lombardiji u Italiji. Osim što je došao na zasluženi odmor, slavni glumac oduševio je natječajem na koji se mogu svi prijaviti, a nagrada je, naravno, druženje s njim i njegovom suprugom.

Nakon dvije godine Geroge Clooney je s obitelji stigao u svoju vilu na jezeru Como u Lombardiji u Italiji. Osim što je došao na zasluženi odmor, slavni glumac oduševio je natječajem na koji se mogu svi prijaviti, a nagrada je, naravno, druženje s njim i njegovom suprugom.

Pandemija uzrokovana koronavirusom mnogima je živote okrenula naglavačke pa tako i slavnom holivudskom ljepotanu Georgu Clooneyu koji je 6. svibnja proslavio šezdeseti rođendan.

Naime, dvije godine nije bio u svom raskošnom ljetnikovcu u mjestašcu Laglio na obali jezera Como u kojem je često provodio više vremena nego u SAD-u. No kako je Italija bila jedno od najvećih žarišta pandemije, oskarovac je tek ovih dana stigao u svoju vilu Oleandru iz 18. stoljeća i to s cijelom obitelji, suprugom Amal i njihovim četverogodišnjim blizancima, sinom Alexandrom i kćerkicom Ellom.

Čitajte i: Od okorjelog neženje, do nepopravljivog romantičara: George Clooney otkrio kako i dalje zavodi ženu, unatoč pandemiji

image
Clooneyjeva vila Oleandra na jezeru Como u Italiji.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njihovom dolasku razveselili su se i njihovi brojni talijanski prijatelji kojima su kazali kako su oduševljeni da su se konačno mogli vratiti u Italiju, zemlju koju su i prije šest godina odabrali za svoje raskošno vjenčanje.

No, ne trebate biti prijatelj s Clooneyjevima da bi se s njima družili. Na stranicama zaklade 'Omaze' objavili su oglas njegove humanitarne zaklade 'The Clooney Foundation for Justice' u kojoj pozivaju dvoje ljudi na druženje s njima na jezeru Como uz sve pokrivene troškove. Prijaviti se možete do 16. srpnja, a pobjednike će objaviti 6. kolovoza koje očekuje ručak sa slavnim parom i boravak u luksuznom hotelu.

Akcija je to za promoviranje njegove zaklade koja se bori protiv kršenja ljudskih prava, a najzanimljivije je da za sudjelovanje u prijavama ne treba uplatiti nikakvu donaciju.

Par je inače posljednjih godinu dana proveo u Los Angelesu gdje imaju raskošnu kuću jer im je život u Kalifornija u vrijeme pandemije odgovarao zbog klime i boravka u prirodi. Kako su oboje bili manje zaposleni, posvetili su se djeci što smatraju najdragocjenije provedenim vremenom. A George Clooney je u nedavnom razgovoru za američke medije ispričao koliko ga je roditeljstvo promijenilo.

image
George sa svojim sinom Alexanderom.
BAM/LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

- Djecu sam dobio kasno jer do Amal nisam sreo osobu s kojom bi ih poželio imati. Mi smo kliknuli na prvu, pravi smo tim i partneri u svemu i nikada nismo bili odvojeni dulje od 3-4 dana. Djeca i Amal donijeli su mi osjećaj pripadnosti i bezuvjetne ljubavi.

Čitajte i: Unatoč bogatstvu, George Clooney se ne razbacuje, a novi detalj je hit: Je li škrt ili štedljiv?

Doduše, kada su nam rekli da čekamo blizance nisam mogao vjerovati. A kada su se rodili bio sam prestravljen. Bojao sam ih se onako sićušne primiti u naručje da ih ne polomim. Danas su već prilično veliki, različitog su karaktera i prilično svoji.

Ella je nježna i sramežljiva, pogotovo prema nepoznatim ljudima dok je Alexandar često najglasniji u prostoriji i može razgovarati s bilo kim. Nedavno smo šetali našu veliku kujicu, bernardinku Rosie koju je ubola pčela i Aleksandar je baš svakom tko je prošao objašnjavao što joj se dogodilo. I moram reći da za razliku od mene i Amal, tečno govore talijanski - kazao je glumac dodavši s djecom najviše uživa - raditi nepodopštine.

Linker
25. travanj 2024 23:41