#feelfestive

Bijela bajka: Pogledajte tko je sve stigao na veliki party Glorije Glam i Appeala

Promociju zimskog broja magazina Gloria Glam i novog izdanja Appeala, časopisa o estetici, nisu propustile brojne domaće zvijezde koje je u studio Katranu dočekala Bijela bajka.

Studio Katran sinoć je pretvoren u čarobnu Bijelu bajku gdje je u blagdanskom ozračju održana promocija zimskog broja magazina Gloria Glam i novog izdanja časopisa Appeal. Druženje u božićnom ozračju nisu propustile brojne domaće zvijezde, među kojima je bila i Lidija Bačić koja krasi novu naslovnicu Appeala, a u bajkovitom partyju uživale su i Lejla Filipović, Jelena Veljača, Korana Gvozdić, Jelena Rozga, Ornela Vištica i brojni drugi.

promocija Gloria Glam i Appeal / Katran Studio Events / Zagreb 11.12.2019. / foto: Davor Matota / Lidija Bacic
Davor Matota
Lidija Bačić

promocija Gloria Glam i Appeal / Katran Studio Events / Zagreb 11.12.2019. / foto: Davor Matota / Matea Banovic i Petra Svrtan
Davor Matota
Matea Banović i Petra Svrtan

U skladu s temom partyja, u bijelom su došle brojne uzvanice pa je tako Lidija Lešić nosila bijelo, šljokičasto odijelo, dok je dizajnerica Lana Puljić odabrala također odijelo, ali s crnim detaljima. S bijelom se poigrala i PR stručnjakinja Ines Preindl, dok su ostale zvijezde većinom birale "sigurnu" crnu. Lejla Filipović je svoju crnu kombinaciju "razigrala" s crvenim štiklama, dok se Jelena Veljača istaknula u mini haljini s printom i zlatnim nitima te crnim čizmama koje sežu do bedra.

Uz nastup pijanista i skladatelja Zvjezdana Ružića uzvanici su uživali u ugodnoj atmosferi dok su u novom broju Glorije Glam provjeravali kako se pripremiti za blagdane i novogodišnje partyje čijim se cijelim zimskim brojem provlači moto #FEELFESTIVE. Pogledajte tko je sve stigao na party čiji partneri su bili Opel, Cockta, Heraldi, Dida Boža i Yamaha!

Zimski broj magazina Gloria Glam čeka vas na kioscima, a uz njega na dar dobivate i novi broj Appeal, časopisa o estetici.

Linker
25. travanj 2024 06:23