Obline na redizajnu

Do savršene figure Kim Kardashian u samo mjesec dana zahvaljujući ovim neinvazivnim tretmanima

Kombinacijom dvaju tretmana u samo mjesec dana se mogu preoblikovati kritične zone na tijelu: potičući mišićne kontrakcije Schwarzy učvršćuje i definira tkivo, a Onda uklanja celulit i pospješuje stvaranje novog kolagena, čime se zateže i podiže opuštena koža.

Bujne, a isklesane obline Kim Kar­dashian (41) ne­­pre­sušna su tema u raspravama o održavanju dobre forme. Američka reality zvijezda inspirativan je primjer kako i raskošna figura u obliku pješčanog sata može biti besprijekorno zategnuta da baš sve bude "na svome mjestu".

Kim slovi kao totalna štreberica u vježbanju i prehrani - rado ističe da svakodnevno već u cik zore odradi zahtjevan trening, a obroci su joj pomno izbalansirani - no pritom otvoreno priznaje da svoj legendarni stas dodatno dotjeruje pomoću visoke tehnologije. Pobornica je neinvazivnih aparativnih metoda za brzo i bezbolno "redizajniranje" tijela, a osobito hvali magnetsku stimulaciju mišića uslijed koje oni postaju snažniji i gipkiji.

image

Kim Kardashian ima obline kakve žele mnoge žene.

HULU VIA IMAGE PRESS AGENCY/SP

Među takvim uređajima vodeći je Schwarzy s posebnom TOP FMS tehnologijom što potiče mišićne kontrakcije na mnogo intenzivniji način nego tjelovježba. Zahvaljujući magnetskoj stimulaciji, mišić bez napora "odradi" više od 20.000 kontrakcija u jednom 30-minutnom tretmanu. Veliki napredak postiže se već u mjesec dana, tijekom kojih se tretmani provode dva puta tjedno. Pritom se kritična zona poput trbuha, bokova, listova, stražnjice ili podlaktica može dubinski "preoblikovati" tako da se u tom području poveća tonus, definicija i volumen mišića, a istodobno se smanjuje količina masnog tkiva.

TOP FMS tehnologija može pridonijeti učvršćivanju tijela pri mršavljenju, ali sama po sebi nije namijenjena regulaciji tjelesne težine, odnosno rješavanju debljine.

image
POLIKLINIKA DUDUKOVIĆ & KISIĆ

- Schwarzy ne služi za skidanje prekomjernih kilograma, već se preporučuje onima koji žele očvrsnuti muskulaturu i zategnuti kožu te popraviti svoje obline. Pritom se tretmani prilagođavaju ovisno o tome u kakvoj formi je osoba. Pomoću personaliziranih programa muskulaturu mogu poboljšati kako osobe u slabijoj kondiciji, tako i osobe koje su "fit", ali još više žele razviti mišiće. Koriste ga i sportaši - kaže dr. sc. Mladen Duduković, specijalist plastične i estetske kirurgije u čijoj se Poliklinici Duduković & Kisić primjenjuju i najnaprednije neinvazivne metode oblikovanja tijela.

Dr. sc. Duduković dodaje da se upravo kombinacijom više metoda mogu postići najbolji rezultati, jer se tretmani međusobno nadopunjuju dajući maksimalan učinak. U oblikovanju tijela Schwarzy se može odlično kombinirati s uređajem Onda koji istodobno uklanja celulit, otapa masne naslage te potiče stvaranje novog kolagena pospješujući zatezanje i podizanje opuštene kože.

image

Dr. Mladen Duduković tvrdi da je kombinacija više metoda ključna za dobre rezultate.

POLIKLINIKA DUDUKOVIĆ & KISIĆ

Uređaj Onda koristi mikrovalove Coolwaves određene frekvencije koji bez pregrijavanja i oštećenja "preskaču" površinu kože, ciljajući izravno u masne nakupine u potkožnom tkivu. Tretman se provodi posebnim nastavcima koji imaju sustav za hlađenje kože. Bezbolan je i ugodan, a traje dvadesetak minuta. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a ovisno o stanju tkiva, potrebna su ukupno tri do četiri tretmana s razmakom od tri do četiri tjedna. Kombinacija tretmana uređajima Schwarzy i Onda pun je pogodak za sve koji se bore s tvrdokornim nesavršenostima. Zajedničkim djelovanjem Schwarzy i Onda itekako će "skratiti priču" u postizanju željenih rezultata, to više što se jednostavno mogu uklopiti i u najužurbaniji dnevni ritam.

image
DESI/BACKGRID/BACKGRID USA

Ipak, unatoč superučinkovitosti novih estetskih zahvata, imajte na umu da oni nisu poput čarobnog štapića. Trebaju se na vrijeme isplanirati i povremeno ponavljati kako bi se rezultati održavali. Pritom bi uravnotežena prehrana, redovita tjelesna aktivnost i revitalizirajuća njega kože trebale biti temeljne sastavnice svakog plana za "redizajn" figure. Ne zaboravite ni - miran san. Znanstveno je dokazano da ćemo biti manje skloni debljanju ako se pošteno naspavamo, jer noćni odmor ključan je za normalnu proizvodnju i potrošnju energije.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Poliklinikom Duduković & Kisić.

Linker
25. travanj 2024 19:35