Dr. Jakić u ordinaciji 

 JOHN PAVLISH
Vole ih i slavni

Poznata dermatologinja otkriva koji su trenutačno najtraženiji tretmani za pomlađivanje

Polinukleotidi i ostali stimulatori proizvodnje vlastitog kolagena u posljednje su vrijeme hit u suvremenoj medicini, a već se nekoliko godina prakticiraju u Poliklinici dr.Jakić koja sa svojim timom prati svjetske trendove.

Polinukleotidi i ostali stimulatori proizvodnje vlastitog kolagena u posljednje su vrijeme hit u suvremenoj medicini, a već se nekoliko godina prakticiraju u Poliklinici dr.Jakić koja sa svojim timom prati svjetske trendove.

Kada krenete u potragu za iskusnim timom koji će odgovoriti na sva vaša pitanja oko problema s kožom, onda na svojoj strani želite stručan i iskusan tim koji će terapiju prilagoditi baš vama, kako bi dobili najbolje rezultate. Upravo individualan pristup se njeguje u Poliklinici dr.Jakić, na čijem je čelu dobro poznata dermatologinja dr.med. Jelena Jakić. Okupila je stručan tim liječnika, medicinskih sestara i kozmetologa kako bi svojim pacijentima ponudili najsuvremenija rješenja u liječenju, njezi i pomlađivanju kože.

Trenutno su najveći hit u suvremenoj medicini polinukleotidi i ostale stimulatori proizvodnje vlastitog kolagena koji se već nekoliko godina prakticiraju u Poliklinici. Dr. Jakić i tim itekako prate svjetske trendove, tako da najnoviji tretmani koje vole i slavna imena poput Jennifer Lopez, Eve Longorije, Kim Kardashian, Kate Hudson i mnogih drugih, možete među prvima isprobati upravo u zagrebačkoj Poliklinici.

O kojim je tretmanima riječ?

Iz područja regenerativne medicine stižu sjajne inovacije koje poštuju prirodne procese kože, a tretmani djeluju skladno s kožom kako bi ona obnovila svoju moć regeneracije. Regenerativna medicina je relativno nova grana znanosti u kojoj se spajaju biokemija, molekularna biologija i imunologija. Biostimulatori (u svrhu kozmetičkih i estetskih nekirurških tretmana) zapravo su zajednički naziv za niz sposobnosti poticanja prirodnih procesa u koži kako bi se stvorio novi kolagen i elastina, što u konačnici rezultira smanjenjem bora i sjajnom zategnutom kožom.

image

Doktorica Jelena Jakić i suradnici

JOHN PAVLISH

"Posljednjih nekoliko godina biram tretmane biorevitalizatora, poput tretmana Sunekos, kao i tretmane s polilaktičnom kiselinom, dok na godišnjoj razini zdravu kožu održavam regenerativnim metodama; polinukleotidima Mastelli, kao i PRP tretmanom krvnom plazmom. Polinukleotide apliciram kao pripremu za ljeto jer imaju i jaki antioksidativni učinak, a u odlične rezultate uvjerili su se i naši pacijenti. Svi neinvazivni tretmani djeluju tako da aktiviramo kožu iznutra i potičemo proizvodnju vlastitog kolagena. Uvijek volim naglasiti kako je najbolje kombinirati tretmane, kako bi u konačnici dobili najbolje rezultate – a to je lijepa i zdrava koža!“, ističe dr.Jakić.

Što su polinukleotidi, a što biorevitalizatori?

Polinukleotidi su zapravo djelići DNA koji utječu na fibroblaste koji ih prepoznaju i pojačano se dijele. Tako koža postaje snažnija i jača. Riječ je o regenerativnoj metodi koja uistinu mijenja kvalitetu i status kože. Polinukleotidi se mogu aplicirati i u natkoljenice, grudi, rješava strije… Može se tretirati lice, a postoje i posebne injekcije za područje okolo očiju, posebno za vrat i dekolte. Uz sve to, tu je preparat posebno dizajniran za obnovu i jačanje kose.

„Uloga polinukleotida iznimno je važna prije aplikacije ostalih tretmana. Kao što sam se i sama uvjerila nakon Masterclassa u Rimu, kirurzi u Italiji prije operacije prvo naprave tretman s polinukleotidima kako bi ubrzali zacjeljivanje kože i minimalizirali ožiljke. Tretman polinukleotidima često zovu i kao „primeskin“, jer je idealan tretman kao priprema kože iznutra prije drugih tretmana – kao za lice, tako i za tijelo“, priča dr. Jakić.

image

Poliklinika dr. Jakić

JOHN PAVLISH

Dok skinbooster terapija uključuje hijaluronsku kiselinu koja se ubrizgava u kožu kako bi se povećala hidratacija u veoma dubokim slojevima kože i dobio sveukupan svjež izgled, dok terapija biostimulatorima podrazumijeva ubrizgavanje sastojaka koji na prirodan način potiču stvaranje kolagena i elastina. Najbolja opcija je zapravo kombinacija ova dva tretmana.

Što sve može revolucionarni Morpheus8?

Najveći hit u Poliklinici, kada su aparati u pitanju, je revolucionarni Morpheus 8 koji je zaista postao nezamjenjiv uređaj u anti-age medicini, a mnogi pacijenti već su isprobali njegove benefite u Poliklinici dr. Jakić. Inovativni tretman može se koristiti na svim regijama, licu, vratu i tijelu, a rezultati su fenomenalni - ujedno je riječ o jedinoj tehnologiji sa znanstveno dokazanim rezultatima! Iz tog razloga postao je no. 1 tretman svjetskih zvijezda, poput Kim Kardashian, Eve Longorije, Jessice Simpson i mnogih drugih.

Morpheus inače dolazi od grčke riječi morphế, što znači "oblik", a naziv je dobio po grčkom bogu Morfeju, i upravo stoga što može "mijenjati oblike" nadahnuo je znanstvenike u području estetske medicine da kreiraju uređaj koji se koristi najnovijom i najboljom tehnologijom koja kombinira microneedling i radiofrekvenciju.

Morpheus8 je najnoviji, ali i jedini uređaj na svijetu koji isporučuje multi-polarnu energiju radiofrekvencije na više slojeva kože i potkožnog masnog tkiva. Ovim se revolucionarnim uređajem vrlo uspješno mogu tretirati i lice i tijelo, a tretmani su prilagođeni svim tipovima kože – snažno djeluje na poticanje kolagena, ali i zatezanje lica, kao i na preoblikovanje masti pa se često koristi i kod smanjivanja podbratka. Kada je riječ o licu, Morpheus je, osim sjajnih rezultata kada je riječ o zatezanju kože, poboljšavanju njezine kvalitete u sužavanju pora, odličan i za tretiranje ožiljaka - kako onih kirurških, tako i ožiljaka od akni te uklanjanje podočnjaka.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili klikom na web stranicu https://poliklinika-jakic.hr/ Pratite sve novitete i na društvenim mrežama Instagram, TikTok i Facebook.

image

Tim poliklinike Jakić

JOHN PAVLISH
Linker
04. svibanj 2024 16:45