PROMO
Advent za najmanje

Brunch s Djedicom i razne radionice očekuju najmlađe u MiniPolisu

MiniPolis donosi advent po mjeri najmlađih - djeca se mogu upoznati s različitim zanimanjima, uživati u radionicama, ali i doći na brunch s Djedicom.

MiniPolis donosi advent po mjeri najmlađih - djeca se mogu upoznati s različitim zanimanjima, uživati u radionicama, ali i doći na brunch s Djedicom.

Svake godine svi jedva čekamo najčarobnije doba u godini, advent. U iščekivanju Božića, cijeli grad na mjesec dana pretvori se u čarobno mjesto u kojemu se u zraku osjeti samo veselje, ljubav i radost. Gdje god krenuli imamo pregršt zanimacija, odlične hrane i pića, no ono što nekako uvijek nedostaje je sadržaj za naše najmanje. Dječja uzbuđenost oko Božića i dolaska, svima poznatog i najbitnijeg aktera u ovoj priči, Djeda Božićnjaka - jednostavno je nemjerljiva s ičim drugim. I ove godine dječji grad i edukativno zabavni park, MiniPolis, našim najmlađima donosi advent namijenjen upravo njima. U MiniPolisu mališani imaju priliku otkriti što žele biti kada odrastu. Kućice u MiniPolisu su umanjene replike iz stvarnog svijeta, a djeca se u njima kroz edukativne programe mogu upoznati s više od 50 zanimanja i uloga.

image

Mališani imaju priliku otkriti što žele biti kada odrastu

PROMO

Dodatno, od 01.12. do 07.01. u MiniPolisu zaživjet će i advent koji će uključivati brojne zabavne i božićne radionice, zimski kamp sa školom klizanja te mnoge druge atrakcije koje će oduševiti mališane. U MiniPolisu će se svakog dana održavati božićne radionice, a određenim danima će na programu biti i posebni božićni eventi poput licitarske radionice, dolaska Svetog Nikole i Djeda Božićnjaka te igloo partija, božićnih predstava i mnogih drugih programa.

image

Program "Brunch s Djedicom" održat će se svakog vikenda

PRESS

Ono što je posebnost ovog Adventa je program "Brunch s Djedicom", koji će se odvijati svakog vikenda. Nezaboravno iskustvo za svako dijete je upoznavanje Djeda Božićnjaka, a tijekom ovog adventa svakog vikenda će se moći družiti s njim, prisustvovati posebnim radionicama, dobiti poklone i naravno fotografiju za uspomenu. Kako bi ovo druženje bilo potpuno, tijekom posjeta bit će osigurani i ukusni slani i slatki zalogaji, kako bi se mogli okrijepiti tijekom uzbudljivog dana.

image

Više o MiniPolisu i njihovom posebnom programu za advent možete pronaći na njihovoj web stranici

PROMO
Linker
19. svibanj 2024 17:19