Press
U TKALČIĆEVOJ

Novi koncept zabave: radionica slikarstva i noćni izlazak

Svi gladni novih sadržaja napokon su došli na svoje: spoj izlaska i kulturnog uzdizanja garancija je dobre zabave u srcu Zagreba. Europski Poslovni Klub u suradnji s ugostiteljskim objektom History&Village prepoznao je trend koji osvaja mlade širom zapadnog svijeta, a u Hrvatskoj će se predstaviti u četvrtak u 19 sati.

Zainteresirani polaznici imat će prilike sudjelovati na kombinaciji slikarske radionice i izlaska, gdje će pod budnim okom akademske slikarice Jasike Vuco Češnovar učiti kako naslikati sliku i istovremeno uživati u glazbi. Svaki od polaznika imat će na raspolaganju svoje slikarsko platno, kistove, boje, štafelaje i pregaču kako bi u sklopu noćnog izlaska mogli stvoriti svoje umjetničko djelo.

Na inicijativu naših inozemnih partnera u Zagrebu počinjemo s podizanjem razine svijesti društva o važnosti umjetnosti u svakodnevnom životu. Da bi postigli taj cilj odlučili smo predstaviti javnosti novi način zabave na našim prostorima: SLIKArske Izlaske. Mladi diljem zapada u svojim noćnim izlascima uvijek traže nešto novo i zanimljivo. Tržište je zasićeno standardnom ponudom stoga je inovacija od ključne važnosti u borbi za klijentima – izjavio je Marko Erdeljac, predsjednik Europskog Poslovnog Kluba.

Na prvom SLIKArskom Izlasku, koji će se održati u četvrtak, 19. svibnja, s početkom u 19 sati, akademska umjetnica Jasika Vuco Češnovar učit će polaznike slikati poznatu sliku “Lopoči” Claudea Moneta, a sve detalje možete naći na njihovoj Facebook stranici.

Linker
10. svibanj 2024 21:24