PRESS
U Kinoteci

Projekt Maka Murtića Živa voda svira Davida Bowieja: Glazbeno finale programa Galaksija Bowie

Živa Voda izvest će svoju viziju i reinterpretaciju djela ikone pop-kulture Davida Bowieja.

Živa Voda izvest će svoju viziju i reinterpretaciju djela ikone pop-kulture Davida Bowieja.

FonoKinoteka je glazbeni program kina Kinoteka koji ugošćuje iznimne glazbenike, autore i kantautore te njihove projekte posvećene glazbi i zvuku. Prvo ovosezonsko izdanje FonoKinoteke ugostit će Živu Vodu u subotu, 26. studenog u 20 sati, a ova suradnja ujedno će funkcionirati i kao glazbeno finale filmskog programa Galaksija Bowie.

image

Koncert se održava u subotu 26. studenog u 20 sati

PRESS

Živa Voda započela je kao koncept suradnje glazbenika sa zagrebačke scene, a inicirali su je Mak Murtić i Maja Rivić u suradnji s Vedranom Peternelom i klubom Vinyl u Bogovićevoj ulici u Zagrebu. Inicijativa je krenula krajem 2016. godine u obliku mjesečnih ciklusa eksperimentalnih sessiona na kojima je kroz tematski koncept koji služi kao okosnica stvara glazbeno i scensko djelo. Svaki mjesec okupljaju se različiti glazbenici i performeri s ciljem spajanja alternativne, jazz, pop, rock i avangardne scene u jednu jedinstvenu suradnju.

image

Živa voda svira Bowieja

PRESS

U sklopu programa u Kinoteci, ansambl Živa Voda izvest će svoju viziju i reinterpretaciju djela ikone pop-kulture Davida Bowieja.

Živa voda: David Bowie

Koncert se održava u subotu 26. studenog u 20 sati.

Članovi benda: Maja Rivić (vokal), Mak Murtić (saksofon), Nika Bauman (flauta), Luka Čapeta (el. bas/el. gitara), Josip Šustić (el. bas/kl. gitara/el. gitara), Nenad Sinkauz (el. gitara), Nenad Kovačić (udaraljke), Vedran Peternel (elektronika).

image

Mak Murtić

PRESS

Cijena ulaznice je 55,00 kuna (7,30 eura) u pretprodaji te 70,00 kuna (9,29 eura) na dan koncerta. Ulaznice su u prodaji na blagajni kina Kinoteka te online i u agencijskoj prodaji putem linka, Više informacija potražite na službenoj stranici kina Kinoteka.

Linker
20. srpanj 2024 04:59