LEA RADOLFI
‘Polagano‘

Rebeka Ljiljak bez cenzure o tabu temi: Pjesma o stereotipu kraljice noći

Pjevačica se udružila s kolegama iz Kuku$a te ovu provokativnu pjesmu zamotala u moderan trap zvuk.

Pjevačica se udružila s kolegama iz Kuku$a te ovu provokativnu pjesmu zamotala u moderan trap zvuk.

Od trenutka kad je odvažno zakoračila u samostalnu karijeru, Rebeka Ljiljak svakim novim singlom pomiče granice, ruši stereotipe i beskompromisno progovara o temama o kojima se rijetko tko drugi na glazbenoj sceni usuđuje, a upravo sve to sažela je u novom singlu "Polagano“.

O čemu točno govori "Polagano“? Donosi perspektivu žene koja iza sebe ima dosta ljubavnog iskustva, slobodna je i neovisna, a kraj odnosa gleda iz pozicije moći te muči i sebe i onoga kojeg tjera od sebe. "Želi kraj, ali želi ga proživjeti u svoj njegovoj punini, želi osvijestiti njegove darove“, zaključuje Rebeka.

Pjesmu prati i video spot, na kojem Rebeka nastavlja s redateljicom Leom Radolfi, dok je za stajling zaslužna COCO. U spotu će pažnju svakako privući Lara Brkić, pole plesačica koja svojim prekrasnim tijelom i pokretom savršeno prikazuje ženinu moć, ljepotu i senzualnost.

image

Rebeka Ljiljak u spotu ‘Polagano‘

LEA RADOLFI

"Ideja je bila prikazati stereotip kraljice noći, jer tako se često naziva žene koje su lišene nametnutih moralnih vrijednosti i žive svoj promiskuitet slobodno - baš poput muškaraca", objašnjava Rebeka Ljiljak. Scene su snimane na Marulićevom trgu, kako Rebeka kaže, simbolu najstarijeg zanata na svijetu.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje sama Rebeka Ljiljak, a za aranžman su zaslužni Goca RIP i Iso Miki iz Kuku$a.

Linker
12. lipanj 2024 16:18