PRESS
Novo lice parka

Romantičan kolovoz u Zagrebu: Na Gornji grad vraća se Le Grič

U jednom od najljepših parkova Gornjeg grada izrazite ljubav boljoj polovici uz čašu vina i ugođaj kakav nećete naći ni na moru.

U jednom od najljepših parkova Gornjeg grada izrazite ljubav boljoj polovici uz čašu vina i ugođaj kakav nećete naći ni na moru.

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem ne propustite ovo malo i intimno događanje s romantičnim štihom. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, u gornjogradski park Grič vraća se Le Grič, malo i intimno događanje s romantičnim štihom.

image

Le Grič

PRESS

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite običan izlazak neobičnim i uživajte u jednom od najljepših gradskih parkova uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine, gitare i ukulela.

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro zakutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču.

image

Le Grič

PRESS

Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti "fin"! Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji iza organizacije popularnog Malog piknika. Ulaz je slobodan.

Linker
20. svibanj 2024 05:37