TOBIAS SCHWARZ AFP
Baby live!

Želite vidjeti Baby Lasagnu uživo? Ovo su 4 najavljena koncerta

Miljenik hrvatske publike, mladi Baby Lasagna, u ovom je trenutku najtraženiji izvođač, a mi vam otkrivamo gdje ga sve u idućih nekoliko mjeseci možete slušati live!

Miljenik hrvatske publike, mladi Baby Lasagna, u ovom je trenutku najtraženiji izvođač, a mi vam otkrivamo gdje ga sve u idućih nekoliko mjeseci možete slušati live!

Nakon nezaboravnog nastupa na Eurosongu, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, osvojio je prvo mjesto publike diljem Europe, a po svjetskim top ljestvicama "babymania" se samo širi. Iako nije pobijedio, definitivno je osvojio srca gledatelja koji nakon dočeka na Trg Bana Jelačića jedva čekaju priliku da ga opet poslušaju uživo.

image
TOBIAS SCHWARZ AFP

Najave nastupa pristižu svakim danom a mi vam otkrivamo gdje i kada ćete ovo ljeto moći doživjeti euforiju Marka Purišića i njegovog benda. Na svom službenom profilu Marko je najavio ono što mnogi željno iščekuju, a to je njegov prvi samostalni koncert u Zagrebu, koji će se održati 12. rujna 2024. godine na Šalati. Karte za ovaj glazbeni spektakl bit će dostupne za prodaju od 15. svibnja od 12 sati na Eventimu, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima. “Jedva čekam da se vidimo i zatancamo”, napisao je uzbuđeno ispod svoje objave.

A prije samostalnog koncerta nudi se još nekoliko prilika za live izvedbe koje će vam poslužiti da se zagrijete za Šalatu u rujnu! Prvi na redu nam je Sea Star festival koji se održava 24. i 25. svibnja u Umagu. Baby Lasagna nastupiti će drugi dan festivala a osim njega imat ćemo priliku poslušati i Angelinu Mango, koja je na ovogodišnjem Eurosongu predstavljala susjednu Italiju sa zaraznim hitom "La Noia".

U Zagrebu u Boćarskom domu 8. lipnja održat će se glazbeno-scenski događaj “Eurosong – Najveći hitovi”, koji će uključivati brojne eurovizijske predstavnike, među kojima će se osim Marka Purišića pronaći i prošlogodišnja eurovizijska predstavnica Norveške Alessandra, koja je na Eurosongu predstavila svoju pjesmu “Queen of Kings”, te dvostruka azerbejdžanska predstavnica Efendi, kao i danska pobjednica Eurovizije Emmelie de Forest. Osim stranih predstavnika naći će se i nekoliko domaćih glazbenika koje smo imali prilike slušati na Dori, poput mladog Marka Bošnjaka, Lare Demarin i Eugena Višića.

image

Eurosong – Najveći Hitovi stiže u Zagreb 8. 6. 2024.

Prije koncerta u rujnu, Marko će nastupiti i na popularnom Špancirfestu u Varaždinu. Još nije otkriven točan datum, ali poznato je da se festival odvija od 23. kolovoza do 1. rujna.

Linker
23. svibanj 2024 11:47