Foto: Reuters/EPH
POSVETA GLAZBENIKU

Billboard Music Awards u znaku legendarnog Princea

Najviše razloga za slavlje imao je The Weekend, Adele je predstavila svoj novi video spot, a najdirljiviji trenutak večeri bio je nastup Madonne i Stevieja Wondera.

Sinoć su u Las Vegasu održane još jedne Billboard Music Awards koje su podsjetile na trenutno najuspješnije izvođače, ali i na neke na koje smo pomalo zaboravili kao što je Britney Spears. The Weeknd sinoć je postao najtrofejniji muški izvođač u povijesti dodjele nagrada jer je kući ponio njih čak osam. Slijedila ga je Adele koja je osvojila njih pet, a publiku je nagradila premijerom novog videospota za pjesmu “Send my love” sa svog aktualnog albuma “25”.

Najboljim muškim izvođačem proglašen je mlađahni Justin Bieber, a fanovi su odabrali Rihannu kao najuspješniju glazbenicu na Billboard ljestvicama. Osim dobitnika nagrada pričalo se i o nastupima koji su ostavili dojam. Nakon dugo vremena pojavila se Britney Spears u vrlo izazovnom izdanju te otpjevala kratki presjek svojih hitova poput “Work Bitch”, “Womanizer” i “I Love Rock and Roll”, a cijeli je nastup završio pjesmom “Toxic”.

Najveći pljesak zaslužila je elegantna Celine Dion koja je moćnom izvedbom “The Show Must Go On” u pratnji cijelog orkestra simbolično podsjetila na nedavni odlazak njoj bliskih ljudi u privatnom životu, ali i prerani odlazak legendarnog Princea.

Princeu je počast odala i Madonna koja je svoj nastup započela na ljubičastom tronu s pjesmom “Nothing Compares to You”, a prilikom pjesme “Purple Rain” na sceni joj se pridružio Stevie Wonder. Bio je to dirljiv trenutak kada je cijela dvorana poprimila ljubičastu nijansu, a svi su se prisjetili koliko ih je šokirao odlazak velikog glazbenika. Sve dobitnike nagrada Billboard Music Awards pogledajte ovdje.

Foto: Reuters/EPH
Foto: Reuters/EPH
Linker
17. travanj 2024 17:27