nema više neutrale

Dugoočekivana kolekcija Zandre Rhodes stigla u Ikeu: Umjesto neutralnih detalja, prigrlite prodorne boje i odvažne uzorke

Ako želite u vašem domu zadržati ljetni šarm tijekom cijele godine, ukrasite ga eklektičnim detaljima koji govore sami za sebe.

Suradnja između IKEE i karizmatične britanske tekstilne dizajnerice Zandre Rhodes konačno je ugledala svjetlo dana. Kolekcija za uređenje doma pod nazivom Krizmatisk stigla je u Ikea trgovine, a sadrži 26 jedinstvenih i izražajnih komada.

Sudeći po ovoj kolekciji, čini se da je neutralnoj paleti u našim domovima odzvonilo, a zamijenile su je šarene, odvažne i prodorne boje.

Čitajte i: Neutralnoj paleti je odzvonilo: IKEA priprema posve drugačije komade za uređenje doma

image
Zandra Rhodes karizmatična je britanska tekstilna dizajnerica, poznata po miješanju jarkih boja i kul uzoraka.
ROMO

Otkačeni printevi i uzorci sjajno će oplemeniti svaki prostor, a među komadima ima i jedan koji nam može poslužiti kao funkcionalna torba za shopping ili svaki dan.

Riječ je o redizajniranoj legendarnoj Ikea torbi Frakta koju je Rhodes ukrasila volanima i promijenila joj boju u jarkoružičastu. Upravo je ona bila prvi komad kojim su predstavili ovu suradnju koja je u skladu s osobnim izričajem poznate eklektične dizajnerice.

U samoj kolekciji se osim torbe nalaze jastuci, posteljina, vaze, ogledalo pa čak i jedan tepih, a neizostavne su i lampice i držači za svijeće.

Iako je Ikea uvijek naginjala neutralnim bojama, zainteresirana je za istraživanje uzoraka i boja koje mogu potpuno transformirati prostor.

"Mislim da će biti jako zabavno živjeti sa svim tim stvarima - pojačat će vaše životno iskustvo", poručila je Rhodes, a mi se definitivno slažemo s njom pa smo izabrali nekoliko genijalnih komada koje možete nabaviti u Ikea trgovinama i online.

image
Torba 14,90 kuna.
IKEA
image
Sjenilo 229 kuna
IKEA
image
Vaza, 129,90 kuna.
IKEA
image
Tepih 109 kuna.
IKEA
image
Vaze 149 kuna.
IKEA
image
Ogledalo 109 kuna.
IKEA
image
Deka 299 kuna.
IKEA
image
Jastuk 59,90 kuna.
FOTOGRAFIJE: IKEA
Linker
20. travanj 2024 03:22