pomoć mladima

Slovenski concept store predivno uredio prostor u centru Zagreba! Babushka ima divnu filozofiju

Prije samog otvorenja, kako bi najavili svoj dolazak u Hrvatsku, održao se event na kojem su se okupili brojni hrvatski influenceri i blogeri koji su putem svojih društvenih mreža podržali rad Babushke.

Poznati slovenski brend "Babushka Boutique", u subotu je otvorio svoju prvu trgovinu u Zagrebu, u centru grada, na adresi Vlaška ulica 7. Vodeći concept store u Sloveniji uspješno posluje već devet godina, a veliki uspjeh doživio je i njihov webshop u Hrvatskoj. Nakon Hrvatske, svoje trgovine planiraju otvoriti i u drugim europskim gradovima.

image
Planira se otvaranje i u drugim europskim gradovima.
Promo

Povodom otvorenja svaki kupac je dobio i poklon iznenađenja, čime je ovaj concept store potvrdio koliku pažnju posvećuje važnosti darivanja.

image
Babushka Boutique otvorio je svoja vrata na adresi Vlaška 7.
Promo

Babushka Boutique cijeni i istinski podržava jedinstven dizajn, domaće i svjetske dizajnere te rukotvorine izrađene s puno ljubavi koja se prenosi na kupca. Glavni zadatak ove zaista posebne trgovine je usrećiti svakoga tko uđe, što im svakodnevno i uspijeva proizvodima koji pričaju posebne priče.

Prema riječima idejne začetnice, Neve Bajc, Babushka Boutique istinski cijeni i vrednuje jedinstveni dizajn te predstavlja mjesto koje podržava lokalne dizajnere.

image
Neva Bajc
Promo

Osim toga Babushka vjeruje da život ne treba biti toliko ozbiljan te da svi trebamo zadržati nešto dječje u sebi. Neva je posebno istaknula da su oni sretna tvrtka s pozitivnim pogledom na život.

image
Filozofija brenda je jednostavna, podržava se rad lokalnih dizajnera.
Promo
image
Vjeruju da svatko treba zadržati nešto dječje u sebi.
Promo

Izuzetno me veseli što smo otvorili trgovinu u Zagrebu jer će sada svi koji su nas posjećivali u Ljubljani dobiti priliku da nas posjete kada god to požele. Veselimo se novim izazovima i spremni smo za njih. Ovim putem zahvaljujem svima koji podržavaju naš rad.

Babushka Boutique u svojoj ponudi ima jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode. Iako su većinom žene ljubiteljice ovog brenda, Babushka posebnu kolekciju ima samo za muškarce. Za sve novosti možete pratiti njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

image
Neva Bajc ističe da je Babushka sretno mjesto za rad, s pozitivnim pogledom na život.
Promo:
image
Ponudu svaki tjedan nadopunjuju i uvijek iznova otkrivaju nove dizajnere čije proizvode s veseljem izlažu.
Promo

Čitajte i:

Umjesto konzumerizma, samoodrživost: Slavna švedska kuća otkupljuje stari namještaj od svojih kupaca

Napustila je siguran posao i zavezala čvor sretnog života koji je nazvala Knots and Rainbows

Linker
15. travanj 2024 13:01