Domaći kreativci

Tvrtka iz Slavonije - dućan u centru Zagreba: Hrvatski brend namještaja Modul otvorio svoj concept store

Moderna hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja, usmjerena na projektna opremanja hotelskih i ugostiteljskih objekata, uredskih prostora i privatnih domova, otvara svoj izložbeni dućan u glavnom gradu.

U samom centru Zagreba, točnije u Gajevoj 21, otvorio se Modulov Concept store. Riječ je o izložbenom prostoru koji se proteže na 200 četvornih metara unutar kojega će biti Modulovi proizvodi: stolice, sofe, kreveti, kutne garniture, taburei i stolići, te će tako biti dostupni potencijalnim klijentima.

image
Modul concept store u Zagrebu
VANJA BABIC

Modul d.o.o. moderna je hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja, usmjerena na projektna opremanja hotelskih i ugostiteljskih objekata, uredskih prostora i privatnih domova. Lokacijski smještena u srcu Slavonije, točnije u Dardi pored Osijeka koristi svoj potencijal usmjeravajući svoju prodaju na susjedne zemlje jednako kao i na Hrvatsku. Uz strateške partnere dodatno su proširili svoje tržište, tako da njihove proizvode možete pronaći diljem cijele Europe i Amerike, pa tako kao reference tvrtka Modul d.o.o. može navesti opremanje Hotela Sheraton (Dubrovnik), Hotela Nimfa (Živogošće), Hotela Royal (Velika Gorica), Hotela Portorož (Slovenija), Studentskog hotela (Nizozemska), Hotela Residenz Rothaus (Njemačka) i mnoge druge.

image
Modul je tvrtka specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja
VANJA BABIC

Ulaganjem u napredne tehnologije koje koriste u proizvodnji početkom ove godine povećali su svoje kapacitete i kvalitetu proizvoda. Tvrtka je od svog osnutka usmjerena ka postizanju dva cilja: dodatno ulaganje u tehnologiju i ulaganje u edukaciju zaposlenika. Njihovo poslovanje bazira se na kvaliteti proizvoda kao i na stalnom proširenju proizvodnog programa time prateći najnovije trendove na tržištu tapeciranog namještaja.

image
Modul concept store nalazi se u Gajevoj 21
VANJA BABIC

Čitajte i: Domovi s karakterom! Četiri popularna uzorka u interijerima koji nisu za svakog

Nova kolekcija i uvjeravanje u kvalitetu

Uz kvalitetu i praćenje trendova, tu je i dizajn koji plijeni pažnju, a dolazi s potpisom Vladimira Madunića, priznatog osječkog dizajnera koji je rekao: “Modul u takvom okruženju svojim dizajnom nastoji inkorporirati trendove jer su naprosto traženi, ali uz jasnu dozu posebnosti koja će Modulov namještaj perceptivno izdići na višu razinu, u smjeru minimalizma i pročišćenosti forme. Na taj način želimo u narednom periodu izgraditi prepoznatljivost cijele game proizvoda, kao i samog branda Modula, kako među profesionalcima za opremanja intrerijera, tako i na širem tržištu namještaja gdje će kupci koji žele ‘nešto više‘ pronaći rješenje za opremanje svojih prostora.“

image
Vladimir Madunić i Alen Tokić
VANJA BABIC

“Želja nam je imati zadovoljne kupce, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje naše usluge, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve. Imamo znanje, tehnologiju i sjajan kolektiv te rastemo iz godine u godinu. Naši planovi za budućnost su veliki i ponosni smo što svojim uspjesima na domaćem, ali i inozemnom terenu unosimo dašak optimizma u Slavoniju…”, kazao je Alen Tokić, direktor Modula.

image
Posjetitelji će moći vidjeti novu kolekciju
VANJA BABIC

U sklopu svog prodajnog prostora, tvrtka Modul prezentirat će svoju novu kolekciju proizvoda, te ćete se svojim dolaskom moći sami uvjeriti u kvalitetu Modulovih proizvoda, kao i u moderan dizajn.

Linker
21. studeni 2022 01:39