Marcantonijeva srca

Uoči dana zaljubljenih najpoznatija ‘srce‘ vaza s talijanskim potpisom dobila novi dizajn

Marcantonio Raimondi Malerba, talijanski dizajner koji oblikuje stvari za razigrani brend Seletti ponovno je oduševio uoči Valentinova.

Marcantonijeva srca svaki put nas iznova osvoje. Za neodoljiv brend Saletti predstavio je još jedno izdanje vaze koja je replika ljudskog srca u formatu pomaknute vaze čije vene zapravo služe kao utori za cvijeće. Ljubitelji ovog osebujnog umjetnika i pomalo pomaknutog dizajna neće ostati ravnodušni ni na najnovije izdanje koje nosi ime Love in Bloom Kintsugi. Doživjela je ta vaza kroz godine niz izdanja, no svaki put iznova oduševljava.

Čitajte i: Obline su in! Elegantan ili razigran, namještaj mekih linija pridonosi osjećaju udobnog doma

Nije slučajno ni tempirano predstavljanje krajem siječnja, samo nekoliko dana uoči Dana zaljubljenih kako bi se o njom iznova pisalo i kako bi se našla iznova u top preporukama za Valentinovo. Čak iako niste ljubitelj vaza i ovakvog dizajna, malo tko će ostati ravnodušan na ovakav originalan poklon zbog kojega se ipak mora posegnuti malo dublje u džep jer cijena iznosi 199 eura. Izrađena je od kombinacije finog porculana i zlata, dolazi u bijelom izdanju koje je naglašeno pozlaćenim detaljima i cvjetnim motivima. Vaza se, uz pomoć malenog postolja koje dolazi u pakiranju, može postaviti da stoji na stolu ili se može objesiti na zid.

Marcantonio Raimondi Malerba jedan je od najpoznatijih i najuspješnijih talijanskih dizajnera generacije. U Selettijevoj kolekciji "šašave" rasvjete Marcantonio trenutačno ima majmune, miševe, vrane i kameleone.

Čitajte i: Plastična boca se pomoću 3D printera pretvara u dizajnersku vazu

Linker
20. travanj 2024 11:23