Sve što vam treba

Dosta vam je kuhanja i kupovanja namirnica? "Christmas in a box" ima sve za savršen božićni ručak

Ako se za ove blagdane želite samo dobro odmoriti ne samo od posla već i od kuhanja, odličan izbor su Hilton hoteli i njihovi vrsni kuhari koji su za vas po odličnim cijenama pripremili gastronomske pakete - Christmas in a box koji sadrže puricu s domaćim mlincima, kuglof, odojak sa francuskom salatom i sve ostalo što čini savršen blagdanski stol.

Odbrojavanje do Božića u punom je zamahu, a ako ne želite da vam kuhanje otme najljepši blagdan u godini i da doživite stres od nabavljanja namirnica i spremanja jela za najvažniji obrok u godini, onda je gastronomski paket Hilton hotela savršen odabir za vas. Christmas in a box ima sve što je potrebno za savršen božićni ručak.

Prvi box sadrži puricu s mlincima za šest osoba po cijeni od 130 eura, a uz puricu ćete dobiti domaći kruh s maslacem, sotirane princes mahune sa špekom i lukom kao i buteljirano crveno vino i za zasladiti se kuglof. Nešto jeftinija opcija je odojak s francuskom salatom također za šest osoba koji stoji 120 eura i dolazi uz rolani odojak od 1,5 kg, sarmu, pire krumpir kao i domaći kruh s maslacem, grah salatu, buteljirano crveno vino i neizostavni kuglof. Ukoliko ručak želite ipak skuhati sami, ali niste raspoloženi za izradu božićnih kolača, Hilton vam nudi 1kg suhih miješanih božićnih kolača za svega 25 eura.

image

gastro paket Hiltona uključuje i prefine kolače

PRESS

Čim krenu hladniji dani, glavno pitanje postaje gdje otići za Novu godinu. Putovanja, zabave na otvorenom, klubovi, restorani, izbor je ogroman, a mi vam predlažemo doček u zagrebačkom hotelu Canopy by Hilton i u OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton jer vas očekuje vrhunska zabava uz odličnu DJ glazbu, ukusnu gastronomsku ponudu, piće dobrodošlice i sjajnu uslugu u Reunion restoranu hotela Canopy by Hilton. A u OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton, za doček Nove Godine, očekuje vas velik izbor iz a la carte ponude, odlična glazba i profesionalna usluga.

image

Canopy by Hilton

PRESS

Inače, Canopy by Hilton hotel čuvar je kvartovske povijesti, koji važne trenutke njegove prošlosti čuva od zaborava. Sadrži zanimljive i šarmantne crtice zagrebačke povijesti koje su jedinstvenim dizajnom i prepoznatljivom gastronomijom utkane i u restoran ReUnion. Hotel se nalazi na mjestu nekadašnjeg najslađeg mjesta u kvartu, slavne tvornice kandita i čokolade Union, koja je također poslužila i kao inspiracija imenu restorana. ReUnion tako može biti mjesto vaših ponovnih susreta sa starim prijateljima, mjesto novih poznanstava i lijepih emocija.

image

DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton Zagreb se u godinama prometnuo u prepoznatljiv poslovni hotel s vrhunskom gastronomskom ponudom. Poslovni centar za srednje velika događanja, vrhunska usluga te nezaboravno gastronomsko iskustvo OXBO restorana čine DoubleTree by Hilton Zagreb odličnim izborom za sva putovanja.

image

Canopy Božić

PRESS

Vrhunska usluga koja uključuje jedinstveni, suvremeni smještaj i uslužne objekte, restoran, poslugu u sobu, fitness & spa, poslovni centar te višenamjenske dvorane za kongrese, sastanke i evente, značajke su prvog zagrebačkog Hilton hotela - DoubleTree by Hilton Zagreb. Nekoliko prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada za izvanredan smještaj i uslugu dokaz su izvrsnosti usluge prepoznatljive i svojstvene Hilton brendu.

Linker
25. travanj 2024 06:05