PRESS
PREPORUKA

Za novi gastronomski doživljaj izaberite OXBO POP UP BBQ show cooking

U hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu svake srijede od 18 sati očekuje vas odlična zabava i hrana na terasi restorana OXBO.

U hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu svake srijede od 18 sati očekuje vas odlična zabava i hrana na terasi restorana OXBO.

Zagrebački restoran OXBO u srijedu, 31. svibnja priprema POP UP BBQ show cooking na kojem će gostima ponuditi odličnu zabavu uz DJ-a, koktele, specijalitete s roštilja. Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim svake srijede od 18 do 22 sata na terasi restorana će pred gostima restorana pripremati razna mesna jela te podijeliti male tajne pripreme vrhunskog roštilja. Ako ste željni novog gastronomskog doživljaja ne propustite srijedom OXBO POP UP BBQ show cooking po cijeni od 37 eura po osobi, što uključuje - uz uživanje u odličnoj glazbi - i 3 slijeda te piće dobrodošlice.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Moderan dizajn i otvorena kuhinja OXBO restorana, ponuda koja objedinjuje globalno i lokalno začinjena inovativnom a la carte kuhinjom, neizostavan je dio zagrebačke gastronomske ponude. U OXBO restoranu naglasak je na grill specijalitete od čega se godinama posebno ističe vrhunska Black Angus govedina, a među rijetkim je restoranima koji nudi i najkavlitetniju japansku Wagyu govedinu s oznakom kvalitete A5.

image
PRESS

Meni srijeda, 31.5

Piće dobrodošlice

pjenušac

Predjelo

soparnik s dimljenim sirom

Glavno jelo

Baby beef rib steak

Grillani štapići palente s mladim lukom

Sotirani baby špinat

Desert

Cookie sladoled paniran lješnjacima, creme brulee

Salad bar

Salata piletine marinirana limunom, medom i peperoncinima, avokado, rikola, ljubičasti luk

Tarator salata od krastavaca, dresing kiselog vrhnja i vlasca

Salata karameliziranih cherry rajčica s bosiljkom, aceto balsamico aged 12 godina

Svježe sezonske salate (radič, rikola, zelena, rajčica, krastavci)

Linker
02. svibanj 2024 15:09