PR
PONUDA ZA PROSLAVU

Novo 'in' mjesto za maturalne večere

Kraj srednjoškolskog obrazovanja za mnoge je korak u svijet odraslih i mali ispit zrelosti, ali i prilika za najluđu noć u životu i oproštaj od školskih kolega i profesora. Upravo iz toga razloga je DoubleTree by Hilton Zagreb predstavio novu ponudu za proslavu matuaralnih večeri u ekskluzivnom prostoru OXBO restorana.

OXBO Urban Bar & Grill ima čvrstu filozofiju pristupa hrani koja kaže da je jedino najbolje dovoljno dobro. Osim modernog interijera restorana s terasom, u ponudi je i elegantna intimnija multifunkcionalna dvorana koja se može urediti prema posebnim željama klijenta.

Maturalna ponuda sadrži paket usluga koji uključuje elegantno uređen prostor, cvjetne dekoracije, piće dobrodošlice za maturante i roditelje, bogatu cjelonoćnu bife ponudu hrane kao i piće tijekom maturalne večere. Paket je dostupan po cijeni od 470 kuna po osobi, dok je ponuda za razrednike i ravnatelja škole besplatna.

PR

Obzirom da OXBO restoran i DoubleTree by Hilton Zagreb veliki naglasak stavljaju na gastronomiju, tako je i jelovnik za maturalnu ponudu sastavljan od pomno biranih namirnica koje će zadovoljiti i najizbirljivije.

Maestro Oxbo restorana i šef kuhinje Goran Brnčić je svoje kulinarsko umijeće sticao diljem svijeta, od Zagreba pa sve do dalekog Dubaia i radio s vrhunskim svjetski poznatim šefovima. Osim što je „gazda“ u kuhinji, Goran je u simbiozi s hotelskim poslovanjem za kojeg smatra da je idealni ambijent za gastronomsko napredovanje. Njegova motivacija je vrlo jasna, a proizlazi iz onog konačnog cilja svakog kreativnog kuhara a to je sretan gost koji se rado vraća po još malo sreće. Za kraj nam Goran otkriva i svoju nit vodilju koja ga inspirira: Keep it simple and love what you do!

PR

Uz organizaciju maturalnih zabava i ostalih domjenaka, OXBO restoran svim posjetiteljima nudi i redovne tjedne promocije. Uz već dobro poznati Burger day utorkom i subotnju ponudu Black Angus steakova s Creekstone farme uz popust od 50%, četvrtak je rezerviran za tjesteninu. Izaberite svoju najdražu tjesteninu i umak za samo 45 kuna. Petkom možete uživati u ribljem jelovniku od tri slijeda po posebnoj cijeni od 90 do 120 kuna. Jela se pripremaju od svježih namirnica tako da je svaki petak novo iznenađenje. Za zdrav mediteranski petak OXBO je najbolji odabir.

Ponudu OXBO restorana možete pogledati na linku www.oxbogrill.com , a ponuda maturalnih večera preuzmite s linka maturalne večere.

DoubleTree by Hilton Zagreb, Ulica grada Vukovara 269a, tel: +385 1 6001 900, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
03. svibanj 2024 21:37