Između grijeha i umjetnosti

Najbolje čokolade na jednom mjestu: Možete ih kušati, ali i naučiti sami izraditi

U sklopu manifestacije koja izlaže omiljene slastice, nude se najkvalitetniji proizvodi domaćih čokolatijera, ali i edukativne radionice koje će oduševiti sve slatkoljupce.

Jeste li znali da čokolada potiče proizvodnju endorfina i stvara osjećaj ljubavi? Nazivaju je i jestivom srećom, a jedan je od omiljenih poklona i najslađi porok u kojemu ćemo narednih dana moći posebno uživati.

Mnogi su strastveni ljubitelji čokolade već posjetili popularni Muzej čokolade u Zagrebu koji, uz uz potporu Barry Callebauta, donosi četverodnevno uživanje u čokoladi. Naime, stigla nam je nova slatka manifestacija: Dani čokolade, slastica i kave u sklopu koje je ponuđeno pregršt sadržaja za sve one koji žele kušati kvalitetne čokoladne proizvode, ali i naučiti nešto više.

image

Svoju će ponudu posjetiteljima predstaviti vodeća imena hrvatske i regionalne čokolatijerske i slastičarske scene

PRESS

Ono po čemu je ova manifestacija uistinu posebna je kulturno-edukativni program u sklopu kojega će se održati mini-izložba iz Muzeja čokolade Zagreb, a akademski kipar dr. art. Petar Popijač uživo će pred posjetiteljima isklesati čokoladnu skulpturu iz bloka masivne čokolade od pola tone. Tom prilikom bit će moguće vidjeti kako čokolada postaje umjetnost.

Ljubitelji čokolade moći će se pridružiti i prezentacijskim radionicama na kojima će imati priliku naučiti nešto više o izradi prirodne kozmetike s kakao maslacem, ručnoj izradi pralina i čokolade s posipom, ali još mnoštvo toga o omiljenoj slastici.

image

Festival čokolade nudi za svakog ponešto

PRESS

Posjetitelji će ovom prilikom imati priliku kušati proizvode artisan i craft čokolatijera, vrhunskih specialty coffee roastera te originalnih slastičara. U ponudi se može pronaći više od 500 različitih, mahom ručno rađenih čokolada i pralina koje se u pravilu ne mogu naći u redovitoj maloprodaji trgovačkih lanaca. Svoju će ponudu posjetiteljima predstaviti vodeća imena hrvatske i regionalne čokolatijerske i slastičarske scene koja se mogu pohvaliti s brojnim međunarodnim nagradama.

image

Posjetitelji će ovom prilikom imati priliku kušati proizvode artisan i craft čokolatijera

PRESS

Čitajte i: Zagrepčanka Mia Salman oduševljava desertima: Zaljubila sam se u francuske kolače

Posjet Danima čokolade, kave i slastica je besplatan, a bit će osigurano gotovo tisuću besplatnih parkirnih mjesta, kao i brojne pogodnosti u sklopu trgovačkog centra Family Mall na zagrebačkom Jankomiru, u kojemu se manifestacija održava od 24.02. do 27.02., a program možete pronaći na njihovim službenim web-stranicama, kao i na stranici Muzeja čokolade Zagreb.

image

Ono po čemu će ova manifestacija biti uistinu posebna je kulturno-edukativni program

PROMO
Linker
17. travanj 2024 07:07