KATARINA RADONIĆ
PEPPINO‘S

Novo mjesto za sladoled u Dubrovniku: Zarazni okusi za sve koji žele brzinsko ljetno osvježenje

U novoj sladoledarni u ulici Sv. Dominika nude se i premium sladoledi. Inovativno je i pakiranje, odnosno sladoled dolazi u staklenkama poput džemova.

U novoj sladoledarni u ulici Sv. Dominika nude se i premium sladoledi. Inovativno je i pakiranje, odnosno sladoled dolazi u staklenkama poput džemova.

Spojivši neodoljivo pune okuse i osmišljenu prezentaciju, slastičarnica Peppino's omiljeno je mjesto lokalaca kao i mnogobrojnih turista iz cijelog svijeta. Svaki turist u svoj itinerar putovanja u Dubrovnik gotovo bez iznimke uvrsti obavezan posjet ovom mjestu dobrih vibracija i okusa, za čiji su vizualni identitet i uređenje zaslužne tri hrvatske dizajnerice - Marita Bonačić, Iva Hrvatin i Katarina Perić.

image
Peppino's u Dubrovniku nudi bogatstvo raznovrsnih okusa sladoleda.
KATARINA RADONIĆ

Krenuvši od ideje o maloj tvornici sladoleda, inspiracija za koncept brenda ove slastičarnice u starogradskoj jezgri pronašle su u simpatičnoj rodi i svjetskom putniku Peppinu, liku iz pionira hrvatskog animiranog filma “Profesor Baltazar”.

Nudeći internacionalnim posjetiteljima najfinije sladolede u gradu, ovaj naš dubrovački Peppino postaje, baš kao i onaj iz crtanog serijala, svojevrsnim turističkim vodičem kojeg nitko ne zaobilazi.

Interijer Peppino's slastičarnica domišljat je spoj ugođaja male tvorničke manufakture i vintage europske sladoledarne, koja isprepletenim bakrenim i rasvjetnim cijevima te primamljivim bojama i uzorcima neodoljivo poziva na putovanje u neko drugo vrijeme i prostor - u svijet tradicionalno kremastog gelata.

image
Premium sladoledi u staklenkama se mogu ponijeti i kući.
KATARINA RADONIĆ

Postoje dvije Peppino's poslovnice od kojih svaka nudi nešto svoje - nova sladoledarna u ulici Sv. Dominika privlači znatiželjnike pogledom na žarko žuti “unutarnji vrt” koji obavija vitrinu sa sladoledima, a ona u ulici Od Puča 9 veselo nudi igru prepuštanja slatkoj sudbini - okus sladoleda za kušanje posjetitelji mogu birati upravo vrtnjom mehaničkog “kola sreće”.

Čitajte i: Kava s tonikom novo je hit piće za ljeto koje je osvojilo internet: Odmah sam ga probala i oduševila se okusom

image
Kombinacija voćnih okusa idealna je za ljetno osvježenje.
KATARINA RADONIĆ

Osim klasičnog gelata u više od 30 bogatih okusa, Peppino's svojim sladoljupcima nudi i Peppino's Finest - birane premium sladolede pakirane u staklenke koje se mogu ponijeti i kući. U ambalaži inspiriranoj ljetnom mediteranskom vibrom i “domaćim” načinom skladištenja tradicionalnih delicija poput džemova i arancina, Peppino's Finest je sladoled kojem je baš teško odoljeti.

image
Peppino's slastičarnica.
KATARINA RADONIĆ
image
Peppino's slastičarnica.
KATARINA RADONIĆ
Linker
20. srpanj 2024 23:10